Teade

Collapse
No announcement yet.

Thomson TG784 eth pordid ei tööta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Thomson TG784 eth pordid ei tööta

    Sattus minu kätte peale äikest äraviskamisele määratud ruuter Thomson TG784. Tuvastasin, et otseseid põlemisjälgi pole, voolu võtab sisse, dsl läheb püsti ja üle WiFi pääseb isegi internetti. Mingit elumärki ei anna aga eth pordid.
    Sestap oletan, et viga on saanud Broadcom`i SIX-PORT MANAGED 10/100 ROBOswitch BCM5325EKQMG, mis majandab CPU ja ruuteri välisportide vahel.

    Puhtast hasardist tekkis kaks küsimust:

    1. Kas ja mis hinnaga oleks hangitav mikroskeem BCM5325EKQMG?

    2. Sõltvalt esimese küsimuse vastusest - kuidas kodustes tingimustes vahetada 128-pin MQFP korpuses mikroskeemi? Kuna väljaviigud on 0,5mm sammuga, siis ise sellega hakkama saamisesse esialgu küll head usku ei ole.

    #2
    Vs: Thomson TG784 eth pordid ei tööta

    Kivi saad kas hiina "reselleritelt" tellides (post tavaliseltk kulleriga 2-300raha), või teise ruuteri seest. Kivi vahetamine kodus kuuma õhuga maha ja viisakas on mikroskoobi all kolviga tagasi.

    Comment


      #3
      Vs: Thomson TG784 eth pordid ei tööta

      arvestades taastamise suurt aja-, närvi- ja rahakulu, on üldjuhul odavam osta poest mõni uus garantiiga hiina "seebi"karp, mis vb on juba ka kaasaegsemate kiiremate standarditega paremate parameetritega muidugi puht professionaalsest huvist ja suurest entusiasmist võib kõike taastada ja taaselustada ka täiskoomas seisundist. samas peale remonti igavest töökorda ei garanteeri keegi ja vb on lõbu ainult kuni järgmise korrani (järgmise äikeseni)

      Comment


        #4
        Vs: Thomson TG784 eth pordid ei tööta

        Teema jätkuks küsin, kas neid LAN kivi väljundeid kannataks otse CAT5 peale ühendada.
        Oletan, et kui väljund on tehtud lahtise kollektoriga ja toide sinna on tagatud, siis justkui võiks käia, sobitustrahvo nagu aru saan on 1:1 suhtega.

        On kellegil kogemust, kas viga võib olla selles jubinas või on 99,9% tõenäosusega hävinud ka kivi. Pinnide pinged iseenesest ei ole anomaalsed.
        Proovisin ühe suurema Cisco peal, võtta saate ja vastuvõtu erinevatest portidest (Hub korral asi toimib), kuid nii ei õnnestunud tööle saada - loogiline ka switsh annab ju paketi tagasi sinna porti, kuskohast küsiti. Või tegin Cisco põhjal liiga põhjapaneva järelduse?

        Comment

        Working...
        X