Teade

Collapse
No announcement yet.

XBox classicu audio-video kaabel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    XBox classicu audio-video kaabel

    Tervist!

    Toodi mulle n.n. onu Billi kast, tahaks seda kasutada aga a/v kaabel on kuhugi kadunud. Kuna eestis pole ükski mulle silma hakanud ja välismaalt tellida ei taha, siis tuli mõte juhtmed ise sinna külge joota. Leidsin ka lehekülje selle pesa pin-outidega aga ei suuda kuidagi otsustada mis traadid kuhu ma jootma peaks.
    Ehk keegi oskab juhendada?



    Tahaks just seda väljundit tööle saada, et saaks telekaga ühendada komposiitvideo kaudu ja ka heli kätte saada.

    Tänud!

    #2
    Vs: XBox classicu audio-video kaabel

    Mina sain joonisest nii aru, et komposiitvideo signaalisoon 24. ja -maa 23. klemmile; 17. ja 18. klemm omavahel kokku, et PAL-stereo saada; ning heli L ja R signaalisooned vastavalt 14 ja 1 > signaal ja 15 ning 2 > heli maa.

    Esialgu võiks paarisaja-oomised takistid signaaliahelatesse vahele joota, et midagi läbi ei kärssaks valeühenduse korral.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

    Comment


      #3
      Vs: XBox classicu audio-video kaabel

      Sain sarnasele järeldusele lõpuks isegi, aga ega sellest eriti abi ei olnud- trükkplaadil olid kontaktid ikkagi väga imeliku süsteemiga ja õiget kontakti andis otsida ja nüüd polegi kindel kas sain õigesti. Xbox ise arvab et telekas on küljes aga välja annab vaid imeliku pulseerivat signaali, mida telekas omaks ei võta. Heli ka pole. Eks peab laskma paar päeva seista ja siis üle vaatama.

      Comment

      Working...
      X