Teade

Collapse
No announcement yet.

Olympus 510UZ sai vett

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Olympus 510UZ sai vett

    Hea apastraat on pilditu. Eesti vanasõnad räägivad koerast ja vorstist ja nii ta juhtus, et aparaat veetis öö õues vihma käes. Akud eemaldasin koheselt peale avastamist, sai ca 2 päeva mõõdukalt kuivatatud, kuid rohkem pilti ette ei võta. Puudub igasugune reageering power nupu pushimisele. Kes annaks nõu, võtaks apastraadi elule äratada? Või oleks aeg lasta tal rahus puhata?

    #2
    Vs: Olympus 510UZ sai vett

    Noh see on nüüd väga suhteline ja kahe otsaga asi. Oleneb kuidas ta täpselt vihma sai, kui palju sai, mis nurga alt sai jnejne. Vahest on kahe kontakti vahelt midagi kärmelt ära oksüdeerunud ja vajaks puhastamist. Samas võis saada mõni asi püsivat kahjustust ja ta ei pruugigi üldse tööle enam minna. Kes teab. Parandusse võid viia, aga samas seal nad võivad remondi eest lajatada sellise hinna, et odavam on teine uus/kasutatud osta, mis kestab kaua. Ja parandatud peast võib ta eluiga ka kaunis üürike olla. Alati võid üritada proovida teda parandada, kui parandus on mõistliku hinna raames.
    Jõudu!
    It works better if you plug it in

    Comment


      #3
      Vs: Olympus 510UZ sai vett

      Pakkusin täna ühele asjapulgale puhastamiseks anda. Kommentaar tuli kiire - kuna välk tarvitab 300 V ja see võis mööda masinat levima hakata, ei ole elulootus suur.

      Comment


        #4
        Vs: Olympus 510UZ sai vett

        Välgu kondes on ainult pärast välgu sisse lülitamist 300V, kui masin seisis sul niisama siis on minu arust väga väike tõenäosus, et see 300V seal elektroonika plaatideni jõudis. Siiani elukates, mida mina lahti olen võtnud, on kondeka otsad ikka trükkplaatidest suht eemal. Päris korralikus soolveelahuses pidi aparaat vedelema laetud kondekaga, et midagi juhtunud oleks. Selline minu nähegemus.

        Comment


          #5
          Vs: Olympus 510UZ sai vett

          Kaotada pole midagi, võtan ise lahti, puhastan ja üritan hiljem ilma ülejäävate osadeta ka kokku panna.

          Comment

          Working...
          X