Aparaadiga mul selline probleem siis...Täis akudega saab teha vaid 5-6 pilti ja akud tühjad!akud testitud täiesti korras.Lihtsalt fotokas sööb akusid.Oskab keegi abi anda või soovitada normaaalse hinnaga remondimeest?Ise asun Tartus!
Teade
Collapse
No announcement yet.
Olympus SP-350 "sööb" akusid
Collapse
X
-
Vs: Olympus SP-350 "sööb" akusid
Kas patareisid kah sööb ? Ja kas viga on tulnud hiljuti või on see pikemat aega olnud.
Kui patareidega on OK, siis võib põhjus olla akude olemuslikus madalamas pinges ja kuskil olevas halvas kontaktis, mis seda pinget veel madaldab.
Kuskil oli siin sarnane teema.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
-
Esmalt postitatud 11711pikk poolt Vaata postitustAparaadiga mul selline probleem siis...Täis akudega saab teha vaid 5-6 pilti ja akud tühjad!akud testitud täiesti korras.Lihtsalt fotokas sööb akusid.Oskab keegi abi anda või soovitada normaaalse hinnaga remondimeest?Ise asun Tartus!
Kas mõõtnud ka oled aku pinget, enne ja pärast "tühjenemist" ?
Comment
-
See fotokas peaks akude pealt töötama küll, vähemalt tootja ise nii arvab. Soovitaks peale "tühjakskuulutamist" proovida neidsamu akusid selles Canoni fotokas, mida see asjandus akudest arvab. Samuti peab tühjaks?
Esmalt postitatud 11711pikk poolt Vaata postitustakud testitud täiesti korras.
Comment
-
Oskan kaasa rääkida.
Omal kasutuses 320 ja tõeline aku/patarei röövel on. Seal võibolla mingisugune softi kala, või on tõesti fotokas nii nõudlik. Tootja poolt mööda laskmine, oleks võinud siis 4 toiteelemendise teha.
Mul üsna võimsad akud 1600 mAh ja nendega on umbes paarkümmend pilti. Patareidega saab veel plõksutada kuigipalju, aga mitte kaua. Teised aparaadid töötavad selle aparaadi poolt tühjaks tunnistatud pulkadega veel kaua.
Comment
-
Akul ja akul võib tuntav vahe olla. Väga positiivne kogemus mul Sanyo Eneloop akudega. Ühes fotokas, kus sai nn tavaliste GP2700 AA-akudega teha võibolla 30 pilti (Pentaxi digipeegel), on pidanud Sanyo Eneloop vastu üle 1200 pildi. Sellepärast kõik kasutusel olevad akud vaikselt vahetunud selle margi vastu.
Comment
Comment