Teade

Collapse
No announcement yet.

Kassi poolt täiskustud musakeskus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kassi poolt täiskustud musakeskus

    Millalgi töi tuttav mu kätte oma muusikakeskuse. Sellele oli kass peale soristanud ja pärast seda pill enam voolu sisse ei võtnud (intsidendi toimumise ajal oli pill välja lülitatud). Ei teki mingeid helisid ega põle ükski tuli. Võtsin asja lahti, et uurida. Selgus, et trükiplaadid on silma järgi vaadates korras, ei ole näha korrosiooni ega põlemisjälgi. CD-karussellist sain plaadid kätte, kolm tükki - üks oli korras, teised kaks olid väga räämas välimusega (mängiv pool oli plekiline) ja kutud, ilmselt said need CDd üsna paraja "doosi". Haiseb see pill muidugi üksjagu selle järgi, millega kiisu oli seda "õnnistanud".

    Trükiplaadid on mingi imeliku kinnitusega, näiteks vaatamata kruvide eemaldamisele on toite plaat ikka veel kusagilt kinni ja ma ei tea, kust kohast küll. Seetõttu pole saanud kaitsmeid uurida ja trafo pingeid mõõta. Sarnaseid salakinnitusi tundub olevat ka teistel plaatidel.

    Mida te üldse arvate - on teil kogemusi kassikuseste aparaatidega? On võimalik see keskus korda saada?
    Muidugi arvestan ma võimalusega, et remont läheb kallimaks kui uue samaväärse ostmine, ka keskuse omanik on sellest võimalusest teadlik.

    Enda zansse ma oma oskuste nappuse kuigi suureks ei pea - kui trafo, kaitsmete, lüütide vms lihtsama nodi vahetusest ei piisa, ei hakka ma edasi nikerdama.

    #2
    Vs: Kassi poolt täiskustud musakeskus

    hulk aastaid tagasi remontisin RAS1000 toiteplokke, ikka sadades, seal oli kassikuse ja hiiresita probleem üsna levinud ( toona jäi mulje et need kaks käivad koos). kui emotsionaalset suudad üle olla, siis kõigepealt pesin ploki pesuaine ja rohke veega üle ning lasin paar päeva kuivada. korda said enamasti kõik.

    Comment


      #3
      Vs: Kassi poolt täiskustud musakeskus

      Ei tea, kuidas ionisaator nii totaalse uriinikogusega hakkama saab, aga halvasti lõhnavaid tekstiile puhastada olen küll edukalt puhastanud. Panen oma Mugu ionisaatori täisvõimsusel koos puhastatava esemega kilekotti, enam-vähem õhukindlalt kinni ja nii paar päeva. Ilmselt ainult lõhna saabki niimoodi eemaldada...

      Comment

      Working...
      X