Teade

Collapse
No announcement yet.

Элегия 102 lõppvõimendi remontimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Элегия 102 Lõpp võimendus vajab vahetust.

Ühenda vigase kanali lõputransid lahti ja mõõda kõigi 5 transi kõigi jalgade pinged. Ilma signaalita. Võrdle terve kanali samade pingetega. Tulemused pane siia välja.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vs: Элегия 102 Lõpp võimendus vajab vahetust.

lisan seda, et kui tagasisidestatud lõppvõimendis on ühes õlas katkestus või miskipärast tundualt väiksem võimendus, veab tagasiside ikkagi pinged paika.
      Jooda väljundtransid välja ja kuula kõrvaklappidega kas mängib puhtalt (siis on kt814/815 OK). Kui kuulad kõlariga, siis hääästi vakiselt ja soovitavalt 100 oomi jadamisi, muidu lased eelastmed kah läbi.
      Kiirmetoodika lõppvõimendi eelastmete kontrolliks kui ei viitsi jamada ja pole ossi.
      Samuti soe soovitus pärast lõputransside vahetust testimiseks kaitsme asemele mingi 10 oomine takisti panna. Siis saad kuulata kas toimib ja vea korral jäävad transid ellu.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        lisan seda, et kui tagasisidestatud lõppvõimendis on ühes õlas katkestus või miskipärast tundualt väiksem võimendus, veab tagasiside ikkagi pinged paika.
        Jooda väljundtransid välja ja kuula kõrvaklappidega kas mängib puhtalt (siis on kt814/815 OK). Kui kuulad kõlariga, siis hääästi vakiselt ja soovitavalt 100 oomi jadamisi, muidu lased eelastmed kah läbi.
        Kiirmetoodika lõppvõimendi eelastmete kontrolliks kui ei viitsi jamada ja pole ossi.
        Samuti soe soovitus pärast lõputransside vahetust testimiseks kaitsme asemele mingi 10 oomine takisti panna. Siis saad kuulata kas toimib ja vea korral jäävad transid ellu.
        Seda Ossi mul ei ole, aga teine probleem on selle töötava testeriga, et kuhu auku ma selle pistan, et mõõta jagade pingeid? seal on märgitud +V 1.5 - 600 (viis auku) siis on ~V (7.5-600) neli auku, siis on oomi märk x1-x1000 (4auku) siis on +mA 0.3-750 (5auku). +V ja ~V on samades aukudes..

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
        Ühenda vigase kanali lõputransid lahti ja mõõda kõigi 5 transi kõigi jalgade pinged. Ilma signaalita. Võrdle terve kanali samade pingetega. Tulemused pane siia välja.
        ütle mulle täpsemalt, mida ma tegema pean ennem kui lõputransistoreid mõõtma, ning minuarust on taga 4 lõpu transistorit mitte 5....

EDIT: ma ei taha tegeleda selle probleemi otsimise kuna, ma ei ole mingisugune pro ega keski muu, kes jagaks sellest asjast palju, mul lihtsalt on vaja teist lõppvõimendit koos transistoritega kui te arvate, et need on ka maha põlenud... lihtsam oleks see välja vahetada korras oleva vastu. Ning peamine on see, et see kaitse põles sellepärast maha , et kõlari ühendus juhtmed läksid lühisesse.
        viimati muutis kasutaja Elegija102; 07 m 2010, 11:46.

Comment

Working...
        X