Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem Radiotehnika Y-7101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem Radiotehnika Y-7101

Sain siis sellise võimendi aga probleemiks see et, parem kanal peksab üle liigapalju ja vasak kanal töötab vaikselt noh bassi pole eriti . Mis tuleks teha ? Muidu võimendi täitsa töötab .

Vahepeal on vaikne ja siis läheb järsku valjuks .
    viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2010, 05:14.

Vs: Probleem Radiotehnika Y-7101

Selgeltnägijaid siin foorumis minu teada pole, seega ära esimesest raksust õiget vastust oota. Mida teeksin mina, kui mulle sülle sajaks selline võimendi selliste sümptomitega, esiteks ma vahetaksin lõppvõimendi plaadil tagasiside ahelas olevad lüüdid ära (1 per kanal). Kontrolliksin ära kõik sisendid (sisendis kasutatavad kivid on väga halva töökindlusega). Mis puutub voluumi muutumist, siis vaata üle volume pote, äkki on mõnel jalal külmjoode, kui ei ole siis võimalusel sussita sinna sisse veidi keemiat näiteks mõni "Kontakt", sest valjuks läheb ilmselt sellest, et volume pote "maa klemm" ei anna kontakti ja selle tagajärjel muutub ülekandetegur. Kui viga potes, kuid keemia ei aita, siis välja vahetamine.
    viimati muutis kasutaja Rom; 19 m 2010, 21:30.

Comment

Et siis tuleks lüüdid välja vahetada ? Kust neid saaks ? Palju maksaks ?

Comment

Poest.
        Elektroonika poest.

Comment

Eemaldasin selle probleemi ära, et heli läheb vahpeal vaiksemaks . Paar juppi oli mõnest kohast lahti . Aga panin tähele seal lüütide asemel pandud mingid kahtlased kondekad .
          Päris pisikesed veel. üle 7,5 ei saa volüümi keerata kui bass on keskel. Aga muidu töötab .

Comment

Saaks keegi ütelda mis lüüdid tuleks panna sinna ?

Comment

Saaks keegi ütelda mis lüüdid tuleks panna sinna ?
              Kust kohast sa tahad neid vahetada. Kas lõpp - eelvõimendi pealt või toiteosast. Või mujalt ?

Comment

am. MAitea seda. See aparaat esimest korda mul käes ja ma ei tea neid asju veel. Seal kuus lüüdi kohta . Ütleksid millised on millele ?
                Kuigi ma arvaks et lõpu va eelvõimu lüüdid tahaks ära vahetada või siis vahetaks juba kõik .

Comment

Need kuus lüüti on toiteosas ja need on toitelüüdid. 2000 mkf ( uF ) ja 50 Volti.

Skeem on siin http://www.radi0tehnika.narod.ru/go/.../zip/u01-1.jpg
                  viimati muutis kasutaja plaaster; 21 m 2010, 00:20.

Comment

Saaksid lingi anda kust neid saab ??

Comment

Kas sa elad Kuresaares ? On seal mõnda elektroonika poodi ? Muidu võimalik ka koju tellida . Vaata siia https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...id,_radiaalsed Need võivad ka suuremad olla kui 2000 uF kuid kindlalt mitte vähem kui 50 Volti

Comment

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
                        Need võivad ka suuremad olla kui 2000 uF kuid kindlalt mitte vähem kui 50 Volti
                        Päris ideaalsed oleks ikka 40V pingega konded.
                        Mina olen seal võimus ka kasutanud 2200uF/35V siiamaani elavad ja pole teenusena tehtud vahetamisega kaprobleeme olnud. Seal toiteosas pole niisugust pinget mis 35V kondeka tapaks.
                        Y-7111 puhul on aga Y-101 ja Y-7101 puhul mitte.
                        Samas, kui kondekale on peale trükitud 35V siis ei tähenda see kohe kindlasi seda, et kui nüüd peaks olema 35,5V siis käib ilmatuma kärakas...paar volti üle siis ehk väheneb kondeka eluiga, mingit läbilööki aga mõne voldi pärast ei teki.
                        -superradical-

Comment

Muidu tehase poolt on sisse pandud 2000 Mkf 50 V. Aga kui radiotehnika35 nii kirjutab, siis mina usuksin teda küll. Need 35 V kondekad on natuke odavamad ka.
                          viimati muutis kasutaja plaaster; 23 m 2010, 13:18.

Comment

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
                            Muidu tehase poolt on sisse pandud 2000 Mkf 50 V. Aga kui radiotehnika35 nii kirjutab, siis mina usuksin teda küll. Need 35 V kondekad on natuke odavamad ka.
                            Heh, uskuma ei pea .
                            Lihtsalt jah, hinnast lähtuvalt on need 35V mõttekam valik.
                            Seal võimus neile suurtele kondekatele üle 32V ei lähe ja seepärast saab 35V kasutada.
                            Mul praegu peast hetkel ei menugi kas seal originaalide seerias (K50-6) üldse oli 35V eksemplare, olid 16V, 25V aga kas ka 35V enne 50V oli, ei mäletagi...
                            Vene ajal pandi neid igale poole mingi mõttetu ülevaruga. Eks isolatsioonimaterjalid ole muutunud aja jooksul aga ilmselt on selle K50-6 2000uF/50V konde isolatsioon paksem kui tänapäevaste mitmesajavoldiste kondekate oma. Peaks kohe võrdlemise pärast mõned lammutama, igaljuhul sel 50V K50-6 on küll jube paks paber isolatsiooniks.
                            See 2000uF seal võimus ka üldiselt ca. 2600uF (olen neid mõõtnud päris palju ja sinna kipub see mahtuvus minema). Võid muidugi panna asemele ka näit. 3300uF. See minu 2200uF oli nii, et lõppastme toitesse läks 3+3 kondet endise 2+2 asemele. Peab siis ka augud puurima - tänapäevased 2200uF on mitu korda pisemad kui K50-6 ja viikude vahed tänapäevastel väikesed.
                            -superradical-

Comment

Okkei . Suht hiljuti vaatasin mingit vanat teemat y-101 võimu kohta, see pm sama ju.
                              Üks inimene kirjutas :
                              1)Toiteplokis vahetada 50V 2000 uF konded 35 V 4700uF vastu, vähemalt need neli mis trafole kõige ligemal.
                              Aga radiotehnika. Kõik lüüdid tuleks ühtede võimsustega ära vahetada ?
                              Või peab eraldi võimsused olema ?

Comment

Working...
                              X