Teade

Collapse
No announcement yet.

Bass ei mängi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bass ei mängi

Tegu siis ACME 2.1 helisüsteemiga ,nimelt bass ei taha kohe üldse mängida ,kui ühendan bassi kõlari taha siis teeb korraks umb 0,5s jooksul imeliku klõbinat proovisin teist kõlarit ka aga teeb sama pulli ,aga seal kus on AUDIO OUTPUT seal töötavad kõlarid.
    Pildid helisüsteemist :
    Click image for larger version

Name:	DSC04054.jpg
Views:	1
Size:	36,1 KB
ID:	873965
    Click image for larger version

Name:	DSC04056.jpg
Size:	17,7 KB
ID:	873966
    viimati muutis kasutaja Danis; 22 December 2010, 17:16. Põhjus: Lisainfo
    Töö kiidab tegijat ! Aga mind ei kiida keegi sest tööd ma ei teegi.

Vs: Bass ei mängi

Audio Output peaks olema sateliitidele. Bassikale mõeldud väljund kutu. Kas kivi läheb väga kuumaks peale madalate sageduste väljundi kadumist? Ilmselt kivi probleem. Sõbra helisüsteemis jäi kunagi peale trafo vahetust üks satelliit ja bassikas vait. Üks kanal jäi tööle ühesõnaga.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitust
      Audio Output peaks olema sateliitidele. Bassikale mõeldud väljund kutu. Kas kivi läheb väga kuumaks peale madalate sageduste väljundi kadumist? Ilmselt kivi probleem. Sõbra helisüsteemis jäi kunagi peale trafo vahetust üks satelliit ja bassikas vait. Üks kanal jäi tööle ühesõnaga.
      Ühesõnaga neid kivisi on nii palju ja pole katsunud kas kuumad on.Aga tundub ,et ei lähe ükski kuumaks.Lihtsalt bassi väljund surnud võibolla ja ei tea kuidas korda teha.

Comment

Lõpukivisi peaks ikka üks olema, see mis radika küljes on.

Comment

Lõpukivisi peaks ikka üks olema, see mis radika küljes on.
          Jah neid on 2.Täpselt radika all.

Comment

Üks kivi arvatavasti näitab varbaid. Kuidas pinged on?

Comment

Üks kivi arvatavasti näitab varbaid. Kuidas pinged on?
              Mis mõttes kuidas pinged on?

Comment

Kui lõpukivil pingeid pole on viga toites. Kui olemas on kiviga midagi.

Comment

Kui lõpukivil pingeid pole on viga toites. Kui olemas on kiviga midagi.
                  Selge ,uurin seda veel ,vastan hiljem.

Comment

Nii ,kontrollisin neid kivisi siis radika all ja pean ütlema ,et kõik on ilusti omas paigas aga avastasin seda ,et üks kivi läheb ikkagist kummalisel moel kiiresti soojaks.
                    Kivid on :CD2025CP GFA31IC013L ,märkasin ka seda ,et kivide peal põhimõtteliselt ei olegi seda möksi mis seal oli varem mingit valget värvi.
                    Pilt kividest:Click image for larger version

Name:	DSC04059.jpg
Size:	23,0 KB
ID:	865522

Comment

Uus termopasta ja radikas peale.

Comment

võimalusi mitu. kas kivi on lühises tänu puudulikule termopastale ja isolatsioonile. kivi on küpse liigse kurnamise tõttu. igatahes korralik soojajuhtiv kiht kivi ja radika vahele(enamasti aitab ühtlane kiht termopastat), kui see ei aita, siis kivi vahetusse...
                        viimati muutis kasutaja Scott; 28 December 2010, 07:02. Põhjus: sisuline
                        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
                          võimalusi mitu. kas kivi on lühises tänu puudulikule termopastale ja isolatsioonile. kivi on küpse liigse kurnamise tõttu. igatahes korralik isolasioon kivi ja radika vahele(enamasti aitab ühtlane kiht termopastat), kui see ei aita, siis kivi vahetusse...
                          Korralik isolatsioon ? Pildilt paistab et kividel pole metallpinda mis radiaatoriga kokku puutuks. Liigselt isoleerida sellisel juhul pole mõtet, soojustakistus komponendi pinna ja radiaatori vahel suureneb ja soojuslik läbilöök kivis on kergesti tekkiv.

Seal kannataks ka vana termopasta radikalt kokku korjata ja kivi peale lisada ja laiali ajada.
                          Muidugi üks radikas üle kahe kivi on kahtlane, parem kontakt oleks kui oleks eraldi radiaatorid.

CD2025CP peaks olema sama mis TEA2025, et kui vahetamiseks läheb võrdle andmelehti, äki on TEA2025 poodidest kättesaadavam.
                          http://hparchive.com/
                          https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
                            Pildilt paistab

kogu lugupidamise juures on postituses pilt niivõrd udune, et ei näe ei maad ega mütsi. Ma ütlesin, et võib olla võimalus, kus isolatsiooni puudus kivi ja radika vahel võib lühise tekitada ja kivi kuumaks ajada...tda seerial niimoodi on. tea kui ka mainitud cd kivil on isoleeritud korpus, seega lühist sellisel viisil tekkida ei saa. Ju on kuumarabanduse saanud...

Ühine radikas pole mingi harv nähtus, mu odavaklassi 2.1 on häbiväärselt pisike radikas 3 tda2030 kivi jaoks...
                            Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Tavaliselt on paari mm paksune metall plaat... mis ei jahuta -

Comment

Working...
                              X