Teade
Collapse
No announcement yet.
Bass ei mängi
Collapse
X
-
Vs: Bass ei mängi
Audio Output peaks olema sateliitidele. Bassikale mõeldud väljund kutu. Kas kivi läheb väga kuumaks peale madalate sageduste väljundi kadumist? Ilmselt kivi probleem. Sõbra helisüsteemis jäi kunagi peale trafo vahetust üks satelliit ja bassikas vait. Üks kanal jäi tööle ühesõnaga.Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!
-
Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitustAudio Output peaks olema sateliitidele. Bassikale mõeldud väljund kutu. Kas kivi läheb väga kuumaks peale madalate sageduste väljundi kadumist? Ilmselt kivi probleem. Sõbra helisüsteemis jäi kunagi peale trafo vahetust üks satelliit ja bassikas vait. Üks kanal jäi tööle ühesõnaga.Töö kiidab tegijat ! Aga mind ei kiida keegi sest tööd ma ei teegi.
Comment
-
Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitustLõpukivisi peaks ikka üks olema, see mis radika küljes on.Töö kiidab tegijat ! Aga mind ei kiida keegi sest tööd ma ei teegi.
Comment
-
Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitustÜks kivi arvatavasti näitab varbaid. Kuidas pinged on?Töö kiidab tegijat ! Aga mind ei kiida keegi sest tööd ma ei teegi.
Comment
-
Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitustKui lõpukivil pingeid pole on viga toites. Kui olemas on kiviga midagi.Töö kiidab tegijat ! Aga mind ei kiida keegi sest tööd ma ei teegi.
Comment
-
Nii ,kontrollisin neid kivisi siis radika all ja pean ütlema ,et kõik on ilusti omas paigas aga avastasin seda ,et üks kivi läheb ikkagist kummalisel moel kiiresti soojaks.
Kivid on :CD2025CP GFA31IC013L ,märkasin ka seda ,et kivide peal põhimõtteliselt ei olegi seda möksi mis seal oli varem mingit valget värvi.
Pilt kividest:Töö kiidab tegijat ! Aga mind ei kiida keegi sest tööd ma ei teegi.
Comment
-
võimalusi mitu. kas kivi on lühises tänu puudulikule termopastale ja isolatsioonile. kivi on küpse liigse kurnamise tõttu. igatahes korralik soojajuhtiv kiht kivi ja radika vahele(enamasti aitab ühtlane kiht termopastat), kui see ei aita, siis kivi vahetusse...Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
-
Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitustvõimalusi mitu. kas kivi on lühises tänu puudulikule termopastale ja isolatsioonile. kivi on küpse liigse kurnamise tõttu. igatahes korralik isolasioon kivi ja radika vahele(enamasti aitab ühtlane kiht termopastat), kui see ei aita, siis kivi vahetusse...
Seal kannataks ka vana termopasta radikalt kokku korjata ja kivi peale lisada ja laiali ajada.
Muidugi üks radikas üle kahe kivi on kahtlane, parem kontakt oleks kui oleks eraldi radiaatorid.
CD2025CP peaks olema sama mis TEA2025, et kui vahetamiseks läheb võrdle andmelehti, äki on TEA2025 poodidest kättesaadavam.
Comment
-
Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitustPildilt paistab
kogu lugupidamise juures on postituses pilt niivõrd udune, et ei näe ei maad ega mütsi. Ma ütlesin, et võib olla võimalus, kus isolatsiooni puudus kivi ja radika vahel võib lühise tekitada ja kivi kuumaks ajada...tda seerial niimoodi on. tea kui ka mainitud cd kivil on isoleeritud korpus, seega lühist sellisel viisil tekkida ei saa. Ju on kuumarabanduse saanud...
Ühine radikas pole mingi harv nähtus, mu odavaklassi 2.1 on häbiväärselt pisike radikas 3 tda2030 kivi jaoks...Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
Comment