Teade

Collapse
No announcement yet.

Thomson 27lb130s5 toide läbi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Thomson 27lb130s5 toide läbi?

Tere,

Selline mure, et thomsoni telekas lülitab ennast ise sisse välja. Vahest võib ka korraks pilti näitama hakata. Eile pärast 30min plõksimist hakkas 30min tööle ja siis jälle sama jama edasi. Võtsin teleka lahti vaatasin kiire pilguga kondekad toitel üle aga miskit silma nagu ei jäänud. Sisse välja lülitamisel käib selline kõva plõks läbi. Ehk mõtteid. arwst tabab mingi 45 EUR toite vahetamise eest mis käiks üle jõu. Ennem hakkaks uue teleka peale juba mõtlema.

Vs: Thomson 27lb130s5 toide läbi?

Võib kahtlustada külmjoodet. Siin teemas oli samasugune asi http://www.elfafoorum.eu/threads/503...alia?highlight

Comment

tartus mingit arwestist odavamat kohta ka oskab keegi soovitada. Need seal suht kirved hinnad omale teinud.

Ehk soovitusi kust otsast seda külmjoodet otsima hakata?
      viimati muutis kasutaja Blitzkrieg; 11 m 2011, 12:02.

Comment

see ei pea tingimata toiteploki viga olema.viga võib olla ka mõnes lambis,lampide iverterplokis.
        (aga välistada ei saa ka muidugi toiteplokki)

Comment

Tere.
          Olen neid juba mitmeid remontinud viga on toites vähemalt nendes ,mis mina olen remontinud.See viga on kaval, külmakaid on ka seal aga need ei ole süüdi . Kirves 45 euri remondi eest ? Edu otsimises.

Comment

võimalik et odav aga minu rahakoti pihta käib küll. Ehk räägid täpsemalt sellest vea salakavalusest.

Comment

Tere.
              Mõõda toitepinged üle.Seal peaks 2 toiteplokki olema.

Comment

Working...
              X