Teade

Collapse
No announcement yet.

SI1125HD kohta palun kommentaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SI1125HD kohta palun kommentaare

Ühes vanemas aparaadis on selline SI1125HD klots lõpus. Üks kanal teeb häält, teisel on +10V väljundis (viik 10) ja seega ka sisendis (12) . Kahjuks ei ole hetkel võimalik käsipidi kallale minna aga püüan end hingeliselt/teoreetiliselt ette valmistada.
    Teab keegi midagi selle küpsise hingeelust, vedeleb kellelgi töötav isend või on tark mitte aega raisata ja kohe mingi teine lõpp aretada. Toide on +-30V.
    See skeem ei ole üks-ühele aga praktiliselt sama.
    Click image for larger version

Name:	SI1125HD_skeem_1.jpg
Views:	1
Size:	25,9 KB
ID:	874116

Vs: SI1125HD kohta palun kommentaare

Kuidas asi lahenes? Mul sama probleem, ühe kanali väljundis 30v.

Comment

Üldjuhul on sellise diagnoosiga probleemi korral lõputrans(id) õhtal. Valjukast ju eraldus konti pole ja üks õlg on otse toitest valjukasse. Mina ütleks ... kivi vahetus!

Comment

Крупнейший профессиональный форум по ремонту, настройке и обслуживанию бытовой, промышленной электроники и техники (секреты и советы ремонта, схемы, справочники, и тд)
        "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Esmalt postitatud Laur poolt Vaata postitust
          Kuidas asi lahenes? Mul sama probleem, ühe kanali väljundis 30v.
          Kahjuks ei ole veel lahenenud. Aga mõte liigub LM4765 suunas. Igatahes üks selline olemas-ootel.

Comment

Seda kivi on võimalik avada Ringi sees olev trans on lühises ja teise ringi sees olev takisti on maha põlenud. Takisti väärtuse saaks mõõta teise paari pealt mis on elus. Kuid transi ma ei tea kas saaks elusalt kätte ja mingit asendust asemele ma ka ei oska mõelda. võimalik oleks juhtmetega välja tuua. tundub muidugi kondoomi lappimise moodi
            Hiinast saaks ka terve uue kivi, juba olin tellimas kuid hakati küsima mingit extra raha siia saatmise jaoks, jätsin pooleli. Mõte liigub hoopis 2x TDA7294 asendamise suunas.

Comment

Parem areta midagi korralikku asemele, mine tea, mis sealt Hiinast kalli raha eest võib saada

Comment

See mis pildil tundub olevat võltskloon - originaal Sanken on seest teistsugune. Seal selle silikooniga niimoodi ka liialdatud ei ole nagu pildiloleva puhul. Vaid lõpptransid peavad originaalkivil olema selle heleda silikooniga kaetud. Sellest kivist oli kusagil netiavaruses olemas ka 1:1 siseskeem ja andmed. Ise muidugi ei ole mõtet seda järgi tegema hakata - ei ole ta nii kõrgekvaliteediline, et vääriks seda pusimist.

Pioneeri mõni stereoresiiver selle kiviga näiteks.

TDA7293/7294 asemele ei ole ka mõtet panna. Parem mingi LM või vanem STK hübriidvõim. Samas lihtne transsvõim kõige parem.

Comment

klotsikese skeem on põhimõtteliselt selline,lõpus ainult darlingtonid

Comment

Välja seda klotsi küll varem joodetud polnud, mina olin esimene. Miks TDA7294 hea pole? Toitepinge klapiks, hea heliga polnud ta ka originaal võimuga. 7294 lihtsalt sellepärast et neile on skeeme ja pcb jooniseid jalaga segada ja ühed kivikesed mul juba mitu aastat sahtlipõhjas.

Comment

Esmalt postitatud Laur poolt Vaata postitust
                      Miks TDA7294 hea pole?
                      No see on lõpuks ikka vaba valik, selle langetad ikka ise aga TDA puhul jääd selle juurde...
                      hea heliga polnud
                      .

Skeem skeemiks, skeeme ja plaadijooniseid on igasugustele asjadele netis jalaga segada, sedasama ka transsvõimude jaoks.
                      Palju seal ruumi on kui ise aretaksid transsvõimu sinna?
                      -superradical-

Comment

Ruumi on piisavalt, kui just TO3 kestas transe ei taha kasutada.

Comment

Äkki avaldad lõpuks ka selle mis aparaadiga tegemist? Kas on muidu tahtmist proovida sinna transsvõimu aretada?

Comment

SONY STR-313L Võiks muidugi ehitada igasuguseid asju, kuid milleks keeruliseks ajada? See ei ole see riist mille ette maha istuks ja naudiks seda mis kõlaritest tuleb. See mul sauna raadio, mis vahel ka telefoni pealt mp3 taustaks mängib. Mulle lihtsalt meeldib ta välimus ja ei taha tast loobuda.

Muusika kuulamiseks on olemas pisut parem tehnika.

Comment

Loomulikult võid sinna ka selle TDA7294 panna kui sellele aparaadile kõrgeid nõudmisi ei esita. Ega see TDA nüüd nii halb ka ei ole aga lihtsalt leierkastina kasutada väga bro. Kohe meenub MasterKIT, neil skeemid ja joonised netis olemas ka, siin oli teema kus käsitletud seal skeemis olevaid näpukaid, otsi teema üles ja saad pisikese kompaktse võimu teha - plaat umbes 43*34mm, töötab kui näpukaid ei järgi.

Comment

Working...
                              X