Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung CW-29M164N

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung CW-29M164N

    Ühe kuu jooksul põles kaks telerit läbi ning ühest siis täpsemalt siin teemas.
    Telekas: Samsung CW-29M164N
    Skeem, mille leidsin siit foorumist, kuid pole päris sama mudel: millegipärast sisaldab pdf fail lisaks skeemile ka siivutuid pilte! http://www.elfafoorum.eu/threads/326...ung-Cw-29m164n
    Sama fail:

    Lugu siis selline.
    Mitu kuud juba streikis sedasi, et ääred hakkasid sisse pressima. Selline vaatepilt siis: http://monitor.espec.ws/files/dscf1563_566.jpg (tegemist ei ole minu telekaga)
    Kui ülemise vasaku nurga pihta koputasin siis tõmbas pilt mingiks ajaks normaalseks. Üks päev viskas telekas aga pildi täielikult tasku. Tunda oli kerget kärsahaisu, kuid tossupilv jäi seekord ära. Kaitse on korras! Kui vool taha panna ja esipaneelist sisse lülitada (mitte puldist) siis kostab emaplaadilt miski tiksumine. Telekas praegu lahti võetud, seega saan teha ka pilte kui tarvis. Tiksumine kostab kuskilt voolujuhtme pistiku juuresolevast detailist.
    Hetkel võib väga segane tunduda, kuid kui keegi oskaks suunata, mida seal kontrollida või vahetada siis saab ehk kunagi pildi ette jälle.

    #2
    Vs: Samsung CW-29M164N

    Tiksumine tähendab üldjuhul seda , et impulsstoiteblokk üritab käivituda , kuid lühise tõttu väljundis rakendub bloki lühisekaitse , mis bloki välja lülitab. Mõne hetke pärast üritab blokk uuesti startida ja protsess kordub.

    Comment


      #3
      Vs: Samsung CW-29M164N

      Kohe raske välja mõelda, kust üldse alustada. Tiksumine tuleb jah kuskilt sealt impulsstoitebloki detailidest. Ilma multimeetrita siin ei mängi vist välja. Aga isegi kui see ära parandada siis kas selle pildi moondumisega ka miskit ette võtta saab või see ongi probleemne osa? On seda telerit üldse reaalselt mõtet veel parandada ja raha sinna investeerida? Nii mõnekümne euroga saaks juba ju kasutatud töötava pildikasti.

      Comment


        #4
        Vs: Samsung CW-29M164N

        Eks need pildid ole selleks, et kui remontimisel endal pildi eest viskab, siis on meelelahutust.
        Ega ilma elementaarse testrita eriti ei remondi, peab olema vähemalt pinge ja takistuse mõõtmise võimalus, muidu on nagu kohvipaksu pealt ennustamine.Tõenäoliselt realaotuse lõputranss lühises ja võis olla küll tingitud eelnevast veast, ilmselt oli halb kontakt.

        Comment


          #5
          Vs: Samsung CW-29M164N

          kontrolli Q401 lühise suhtes ja pärast otsi sealtsamast halbu jooteid(eriti just suuremate ja raskemate kondensaatorite alt)

          Comment


            #6
            Vs: Samsung CW-29M164N

            Mujalt tuli samuti vihjeks realaotustrafo või kordisti?!

            Comment


              #7
              Vs: Samsung CW-29M164N

              kineskoobi vahetust ei soovitatud?

              Comment


                #8
                Vs: Samsung CW-29M164N

                Mul selline kamm: paned tööle, võtab kenasti sinise ekraani ette. Nagu Scardiga DigiTV külge ühendad nii kustub nii ära et enam ei põle ka Stand-by tuli. Siis alustad uuesti ja sama kordub. Mõnikord töötab terve päeva.

                Comment


                  #9
                  Vs: Samsung CW-29M164N

                  elektrolüütkondensaatorid vaheta välja nii toite sisendahelas kui väljundahelas ja käi jootekolviga üle ka kõik kahtlased jootekohad montaazplaadil...

                  Comment


                    #10
                    Vs: Samsung CW-29M164N

                    jah

                    Comment

                    Working...
                    X