Tere, juhtus siis selline probleem, et minu sennheiserite vasak kõlar otsustas üks hea päev keset filmivaatamist läbi põleta. Otseselt oli must põlemisjälg enne membraani. Oskab keegi öelda millest selline probleem võiks tekkida? Ning lisaks juurde veel, et otsin nüüd 32 mm välisläbimõõduga mylar membraaniga 32 oomist kõlarit, et oma eelmist asendada, sest rahakoti sisu ei luba uut paari kõrvaklappe osta ja meel on kurb, sest lemmik kõrvaklapid on vigased.
Ehk suudab keegi mu katkist kõlarit ka parandada, st üks teadjam vend kes kunagi kõlareid parandanud/teinud on, üritas parandada ja võttis membraani pealt, et pooli pealt ühte tiiru juhet maha kerida, et seda pikemaks teha, kuigi seeläbi lõhkus juhtme ära ja kaotas otsa sootuks ära...
Aidake hädast välja mind.
Ehk suudab keegi mu katkist kõlarit ka parandada, st üks teadjam vend kes kunagi kõlareid parandanud/teinud on, üritas parandada ja võttis membraani pealt, et pooli pealt ühte tiiru juhet maha kerida, et seda pikemaks teha, kuigi seeläbi lõhkus juhtme ära ja kaotas otsa sootuks ära...
Aidake hädast välja mind.
Comment