Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony plasma telekas pilditu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony plasma telekas pilditu

    Sony PFM-42V1N
    Pistad seina, pilti ette ei võta. Lülitist stand-by ja ON vahel lülitab.
    http://elektrotanya.com/?q=showresult&megnev=&megnev2=PFM-42V1N&kategoria=&kat2=all

    L
    ahtivõttes ZSUS plaadi peal punnis 47uF 250V konde, sai vahetatud. YSUS plaadil läbi T6.3 250V sular. Konde vahetatud, kaitse asendatud. Seina pistes hakkab üks relee väikese intervalliga sisse välja plõksima, pilti ette ei tule. Kui viimane kaitse välja võtta, siis ei relee ei plõksi. Pilti ikka ei ole. Võtsin eraldi Zsus ja Ysus plaadil juhtmed tagant, ei lähe sellest sõltuvalt kumbki ekraani pool käima. Internett pakub põhiliselt kondede vahetust. Äkki keegi oskab suunata, milliseid kahtlustada? Need mis ilmselgelt kuju olid muutnud, on vahetatud aga tuimalt kõiki vahetada ei tundu eriti arukas. Mida veel mõõta/proovida?
    Condemn the hive.

    #2
    Vs: Sony plasma telekas pilditu

    sellist asja ei saa distantsilt juhendada.üldjuhul läheb ZSUS vahetusse.aga et sellised asjad on väga kallid,siis tuleb enne tellimist kõik muu hoolega üle vaadata.
    nende plaatide hädaks on see et nad on mitmekihilised.ja kui kuumakahjustus on kihtide vahel,siis jäädki viga otsima

    Comment


      #3
      Vs: Sony plasma telekas pilditu

      Jah, eks see distantsilt parandamine on kõikide asjadega just nii nagu ta on. Lihtsalt niipalju kui ma netist leidsin, oli et vaheta punnis konded ära ja asi töötab jälle 5 aastat. Lahti tehes oligi kohe rõõmu kui palju kui nägin punnis kondesid. Vahetamine kahjuks mingit muutust ei toonud. Ja küsimus oligi pigem püstitatud, et võib-olla on inimesi, kes seda asja tunnevad, et mis konded seal need põhilised minejad on, sest ega iga rikkis konde ei pruugi ju veel punni minna. Et võib-olla on sellised strateegilised kohad, kus võiks igaksjuhuks ära vahetada, et neist otseselt sõltub pildi olemasolu.
      Condemn the hive.

      Comment


        #4
        Vs: Sony plasma telekas pilditu

        Mõõtsin Ysus plaadil kohe toite juures kaks 33uF 250V kondet üle. Olid lühises. Vahetasin ära. Sama seis. Tundub, et see relee, mis seal plõksib, on otseselt selle Ysus plaadile toite lülitamisega seotud. Tõenäoliselt viga selles samas Ysus plaadis, millel on siis mingil põhjusel kusagil lühis peal. Ega ei tea, kas kusagil Eestis(Tartu kandis) ei ole kusagil kohapeal sellist plaati olemas?
        Condemn the hive.

        Comment


          #5
          Vs: Sony plasma telekas pilditu

          kõik on tellitav,ainult et hind on selline et enne tellimist tuleb kümme korda üle kontrollida.muidu jäädki plokkhaaval uut telerit koostama.

          Comment


            #6
            Vs: Sony plasma telekas pilditu

            Tere,

            kas probleemile leidus lahendus? Endal sama mudel ja sama probleem...

            Märt

            Comment

            Working...
            X