Teade

Collapse
No announcement yet.

LCD telekal pilt kadunud.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LCD telekal pilt kadunud.

Töötab mingi minuti kenasti kuid siis viskab pildi eest ära. Muud toimingud töötavad. Milles võib asi olla?

Vs: LCD telekal pilt kadunud.

katki on

Comment

seda tean isegi Oled vaimukas küll

Comment

minu arust oled sina humorist.millist vastust sa siis lootsid.et ma umbes miljoni telerimudeli hulgast suudan ühe hetkega ära arvata,mis sinul on ja kohe vigase detaili numbri anda?
        ja kui loodad et niimoodi muuseas ajaviiteks teed korda siis unusta ära.need pole sellised telerid.

Comment

ma ei arvanudki, et keegi kohe lambist õige veakoodi mulle ütleb. tean niipalju, et on tegemist tüüpveaga ja kui see sind aitab siis telekas on GRUNDIG Vivance. Ma pole lootnudki seda lambist korda teha. pigem lihtsalt pakub huvi palju parandus maksta võiks . olen juba arvestanud sellega, et uue pean ostma.

Comment

odavam variant-viga toiteplokis.hind sõltub kohast,aga kui alla 65€ saad,siis pääsesid odavalt.
            edasi.lambid võivad vigased olla.nüüd oleneb et mitu lampi.aga igaks juhuks arvesta 35€
            edasi.inverter läbi.siin arvesta juurde 65-130€(aga välistada ei saa erijuhust ja sel juhul korruta osade hind kahega)
            hinnad on muidugi ligilähedased ja sõltuvad paranduskohast

Comment

Selge tänud sulle. ma siiski arvan, et ei hakka seda remontima. Odavam tuleb vast uus osta. Aga kui spets oled siis tead kindlasti mis seal veel töötab ja võid ostupakkumise teha.

Comment

ja kui leiad remindimehe kes terve bloki vahetamise asemel oskab blokis komponendi ära vahetada saad odavamalt.
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Tere.
                  Grunding,ega see midagi head ei ole aga mis mudel võib olla oleks huvitatud selle ära ostmiseks, tee pakkumine.
                  Ette tänads.

Comment

Working...
                  X