Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem GPS-iga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem GPS-iga

    Tervist!
    GPS-iks on TomTom One, vanust on sellel omajagu. Probleemiks see, et äkki ühel hommikul seda tööle pannes ei võtnud enam pilti ette. GPS on kasutusel veoauto peal ning kui on umbes pool päeva laadinud, siis võtab korraks pildi ette. Ise kahtlustasin, et äkki on aku läbi? Varem ilma laadijata väga kaua GPS vastu ei pidanud. Aga samas, kui aku on läbi, siis põhimõtteliselt peaks ikka tööle ju minema? Või on viga äkki kusagil toitejuhtmes?

    #2
    Vs: Probleem GPS-iga

    Kui aku on surnud ja adapter korralikult ühendust ei anna, on reaalne, et pildituks jääb. Ehk on võimalust torgata mõne stabiilsema toiteallika taha(USB, seinaadapter)?
    Paber ja pliiats on parem kui geeniuse mälu.

    Comment


      #3
      Vs: Probleem GPS-iga

      Kahjuks ei ole mul sellist adapterit, et saaks toas laadida. Aga viga võib siis olla ka toitejuhtmes?

      Comment


        #4
        Vs: Probleem GPS-iga

        Kontrolliks võiks muidugi aku tagant ära ühendada ja siis välise toitega proovida. Tühja aku korral peaks 99% käima ikka minema, kui väline toide taga on.

        Comment


          #5
          Vs: Probleem GPS-iga

          Okei, ma proovin homme, siis saab täpsemalt teada.

          Comment


            #6
            Vs: Probleem GPS-iga

            Kirjeldus viitab sellele,et aku on ikka omdega läbi ja koormab laadija maha ja siis ei jõua gps pilti ette võtta.Soovitan samuti ilma akuta laadija järgi panna.

            Comment


              #7
              Vs: Probleem GPS-iga

              Paari aasta tagant kipuvad neil toitepistikud - pesad ära väsima küll. Kas laadimistuli põleb ilusti kui laadija järel ? Kui ei, osta mini USB juhe ja proovi arvuti tagant. Samuti võid proovida ega toitepistikupesa tom-tomi küljes ei loksu. Kui arvuti tagant laeb ja toimib kenasti võid juhtmele lisaks osta veel sigaretisüütajasse käiva USB laadija. Maksab alla 7 euro. Kui ise eriti jootmisega sõber pole tuleb ilmselt kokkuvõttes odavam kui meistri poole pöörduda.

              Comment


                #8
                Vs: Probleem GPS-iga

                Pole paar päeva juba teemat külastanud. Nimelt viga oligi akus. Uue aku sain Patareid.ee'st, neil oli selline aku, mis sobis mõõtudelt, aga pistikud tuli ümber vahetada. Selle GPS-i mudel on nii vana, et originaal akut on sellele raske leida Eestist.

                Comment

                Working...
                X