Teade

Collapse
No announcement yet.

Telekas tumm (ei tööta)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: telekas tumm

seda ma ei kahtlegi,et kui see sinu käes oleks töötaks ta juba ammu.Kahjuks puuduvad mul kogemused ja ajaga on nii nagu on.Sisselülitamisel on pinged:c2551-107v,c2561-7.07v,c2571-12.2v.pinged tõusevad vastavalt:110,8.03,12.6v-ni.Iga enne järgmist mõõtmist tühjendasin suure kondensaatori c2508

Comment

sul on ainult esmane käivitus,plokk ise käima ei lähe.99 juhul sajast põhjustab seda lühis kusagil väljundis.
      kontrolli ka takistit 3525 ja stabilitroni 6524

Comment

sirvisin natuke oma märkmeid.mul oli kord sarnane juhus kus süüdlaseks oli stabilitron 6510
        NB!tingimata tuleb panna 20V stabilitron,väiksemad ei sobi

Comment

stabilitron 6510 tundub korras olevat,seda ma ei tea mida ta pinge all teeb,, kasulikum oleks vist igaksjuhuks välja vahetata.stabilitron 6524 puudub sellel isendil hoopis.Oskab keegi selle ära seletada:takisti 3525,detailide listis on antud 22 ja270 oomi,skeemi peal on33 oomi,füüsiliselt on praegu 33 oomi,aga ma kardan et olen seal midagi puterdanud,enne oli 270 oomi ja siis põletas väljatransistori läbi, mis originaalis oli ei tea(kadunud ja märkmeid ka ei teinud),takisti iseenesest korras

Comment

kas stabilitroni bzx79-c20 saab asendada stabilitroni bzx55c20-ga

Comment

peaks saama küll,ma küll mingit erilist vahet andmetes ei märganud

Comment

kas ma saan teleka toiteprobleemidega edasi tegeleda ilma kineskoopi ja kõrgepinge juhet külge panemata.Küllalt tülikas on seda koguaeg edasi tagasi tirida?

Comment

kui reatransistor väljas,siis küll.
                  võta plaat välja ja tegele ainult sellega,ongi mugavam

Comment

Working...
                  X