Teade

Collapse
No announcement yet.

Liebherr külmkapp koriseb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Liebherr külmkapp koriseb

    Sai müüja soovitusel ostetud kallis külmik Liebherr. Kahjuks töötas ta nii kaua kui garantii kestis, laitmatult. Ja siis ühel päeval avastasin, et kapp seest soe.Mootor töötas, aga külma ei andnud. Remondimehed tulid järgi ja viisid kapi oma töökotta. Paari tunni pärast helistati, et andsid kompressorile impulsi ja kapp hakkas külmetama uuesti. Pakkusid ka hirmsasti, et vahetavad kompressori ära, aga kuna see on kallis protseduur, mõtlesin, et siis ostan juba uue kapi. Paar nädalat on kapp nüüd kodus töötanud, aga mind häirib selline pidev korin. Mootori töötamine on üks hääl, aga vahepeal kapp pidevalt koriseb. Varem ma sellist asja ei täheldanud. Ei taha seda kappi uuesti ka remonti viia, sest see oli tõeline parmupesa. Peale töökoja transameeste käiku pidin külma ilmaga pikalt akent lahti hoidma, et parmu haisu toast välja saada. Ei kujuta ettegi, kuidas seal see tehnika remontimine välja näeb. Kas keegi oskab minu jutu põhjal öelda, miks see kapp sellist häält teeb?

    #2
    Vs: Liebherr külmkapp koriseb

    Minu beko sügavkülm hakkab ka korisema siis kompressor on veits aega käinud ja veidi aega pärast välja lülitumist.
    Nii on teinud ostmisest saadik ja töötab täiesti normaalselt.

    Comment


      #3
      Vs: Liebherr külmkapp koriseb

      Mul ka Liebherr külmkapp, koriseb uuest peast (üldse on lärmakam, kui näiteks eelmine elektrolux kapp). Kui hoiab ilusti külma siis arvan, et ära pööra sellele tähelepanu.

      Comment


        #4
        Vs: Liebherr külmkapp koriseb

        Aitäh vastuste eest!
        Hetkel külmetab küll ja loodame, et ei pea veel uut ostma hakkama. Oleksin selle raha eest võinud 3 Samsungi osta ja oleks ikka olnud võidumees. Tagantjärele tarkus.

        Comment


          #5
          Vs: Liebherr külmkapp koriseb

          Esmalt postitatud pilleriinuke poolt Vaata postitust
          Oleksin selle raha eest võinud 3 Samsungi osta ja oleks ikka olnud võidumees. Tagantjärele tarkus.
          Minu samsung käis 3 korda garantiis ja kui garantii läbi sai, siis käis veel 2-nädalat ja läks vanametalli, kuna mehed tahtsid kompressori vahetust. Ei tea nüüd mis nende kompressoritega on, kasutavad raud pukse, plastikust klappe ja 120V mootorit. Minu vanaemal tiksub Sirius juba 40a pean küsima, kas ta kirjutab testamendis selle kapi minu nimele, ehk käib veel 40a või muidu peab selle ajaga 20 samsungit vanarauaks lammutama

          Tagajärgi tarkus ja kogemused edaspidiseks eluks.. :P
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment

          Working...
          X