Teade

Collapse
No announcement yet.

Soojakahur ei tööta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Soojakahur ei tööta

    paranduses on diiselkütega soojakahur SIAL.sümistorist mis seda kõike juhib on jäänud ainult rasvane tahmalaik kaitsekaanele.
    proovisin mitmesuguseid pesumasinas ja tolmuimejas pruugitavaid sümistoreid,aga tulemus null.räägitakse et pidavat mingisugune eriline olema.aga milline,seda ei mäleta keegi.
    ehk on kellelgil võimalust vaadata sümistori nimetust.ei prea tingimata SIAL kahur olema,kui saaks mingi viitegi sümistori nimetusele,siis oskaks ehk arvata,mis ta nii eriliseks teeb ja midagi asenduseks tellida

    ja veel.korpus on TO-220

    #2
    Vs: soojakahur ei tööta

    Selles, et juhtskeem endiselt elus ja töötab, oled veendunud?

    Comment


      #3
      Vs: soojakahur ei tööta

      seal pole midagi keerulist.12V stabilitron ,CD4093 ja transistor mis seda sümistori tüürib.
      CD4093 on ka vahetatud,muu on mõõtes korras.

      Comment


        #4
        Vs: soojakahur ei tööta

        Kui nüüd loogiliselt võtta, siis mis saab ühel sümistoril niiväga erinevat olla? Ainus, mis minule meelde tuleb, on avamiseks vajaliku tüürvoolu suurus (ja selle voolu tekitamiseks vajalik pinge).

        Comment


          #5
          Vs: soojakahur ei tööta

          Tegelikult neid variatsioone leidub, on Logic -level tüübid, sobitatud loogikanivoo signaaliga juhtimiseks, on zero-crossing tüübid, mis lülivad 0-pinge lähedal ja ei kõlba sellega faastüürimiseks, on isoleeritud anoodiga tüübid (pole tarvis radikast isoleerida) jne. Tüübi võiks välja pakkuda, kui teaks, mida see triak tegema peab.

          Comment


            #6
            Vs: soojakahur ei tööta

            süsteem on lihtne.on mootor,mille küljes on kütusepump.ja on trafo mis tekitab küünlal sädeme,süütamiseks.sümistor on nagu lüliti nende ja 220V vahel
            CD4093 peal on tehtud kaitse mis lülitab sümistori(ja seega kütusepumba)välja kui küünlal puudub säde või leek kaob.selleks on seal valvurina fotosilm.
            kõik see toimib,aga sümistor ei avane

            Comment

            Working...
            X