Teade

Collapse
No announcement yet.

In-ear klapi puhastus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    In-ear klapi puhastus

    Nunii,
    sain ka siis targemaks. Helistasin mina garantiisse ja tahtsin oma klappe sinna viia, rääkisin jutu ära ja öeldi, et see tüüpiline asi.
    Balanss on täiesti paigast ära, vasak klapp on täiesti vaikne parema kõrval.
    Nimelt siis, soovitati klapp ära puhastada, kuna see olevat vaiku täis ja võre alt ära ummistunud. Arvasin mina, et tahakse mu kulul nalja
    Aga ju siis nii ongi.

    Soovitati rasva lahustavat ainet, mingit sorti nõudepesuvahendid näiteks.

    Okei, ma võin ju proovida, aga paar küsimust:

    * Kui ma ise jukerdama hakkan sellega ja siiski selgub, et asi ei ole selles ja ma soovin neid garantiisse viia, võib sellest probleeme tulla, et ma oma klappe vee all pesnud olen..?

    * Sellega seoses, really ? Vesi ja elektroonika ei lähe minu arust eriti kokku ? Või on see põhimõttel, et peab laskma nädal aega kuivada, enne kui vool sinna jälle sisse lasta ?

    * Ja üleüldse, kuidas see protsess välja peaks nägema, ehk oskab keegi kogemustega ekspert rääkida, oleks väga tänulik
    --> Minu Tehingud .. <--

    #2
    Vs: In-ear klapi puhastus

    Täpselt nii ongi. Ma võtsin oma sennheiser cx55-tel need võred ära - olidki täiesti umbes. Ma arvan, et mõeldi ikka seda, et sa eemaldad võred ja siis pesed nad ära.
    Pärast eemaldamist suudab osavnäpp need ka tagasi panna - mina ei ole veel seda teinud - võib-olla mõtlen üldse mingi alternatiivlahenduse sinna välja.

    Comment


      #3
      Vs: In-ear klapi puhastus

      Kui ma juba detaile lahti hakkan kiskuma, siis on garantii küll läinud...
      Mina sain ikka jutust aru, et lihtsalt tuleb loputada neir, et see pask seest välja "lahustuks"
      --> Minu Tehingud .. <--

      Comment


        #4
        Vs: In-ear klapi puhastus

        sul miskid odavad kokkuliimitud asjad? Niipalju kui veidi kallimaid asju (päris kalleid pole näinud) olen näinud, siis need seisavad magneti toimel koos ja saab edukalt kinni ja lahti võtta. Tehniline taip on abiks ja kui ise seda ei oska, pole mõtet torkida. Kui sa uhad selel kõrvavaigu pooli ja magneti vahele võid hoopis kinni kleepida oma klapid. Kõigepealt asjad moelulideks, sisi puhtaks, siis kuivaks ja siis kokku. Ei jää märkigi näha. JA muidugi saab ak need odavad niimodi lahti, et keegi aru ei saa. Kogemusi vaja. Ja edaspidi kõrva hõgieen paar korda tõhusamaks, siis ei rikne ii kiirelt ära Olen näinud klappe, mis olid seest täidetud kõrva vaiguga. Suhteliselt öökimaajav.

        Comment

        Working...
        X