Teade

Collapse
No announcement yet.

Elektrolüütkondensaatoritest.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Elektrolüütkondensaatoritest.

Enne totaalse "lüüdikuuri" tegemist tasub lugeda seda kirjutist.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Vs: Elektrolüütkondensaatoritest.

Oleks just vaja ühel vanal võimul lüüdikuur teha. Sorisin siin eesti veebipoode. Ausalt öeldes võta üks ja viska teist. Kord on liiga vähe infot, kord liiga palju, kord on valik nigel, kord tahavad tellitava kauba eest kopsakat lisatasu jne. Üle viskas, aga ega tellimisest vist ei pääse. Letis pakutakse hiinakaid, aga tahaks ikka miskit paremat panna. Midagi erilist nominaalide mõttes ei soovigi: 1/25V 4tk, 10/25V 3tk, 4,7/25V 8tk, 47/25V 10 tk, 47/16V 4tk, 470/16V 2tk, 1/50V 6tk, 47/50V 2tk, 0,47/50V 2tk, 6800/35V 2tk. Mõõdud olulised vaid suurtel. Oskab keegi soovitada kohta, kust ma need kõige inimlikumalt kätte saaks?
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Kas on ikka mõtet pead vaevata lauslüüdikuuriga, minu arvates mõistlikum skeemi analüüsides panna signaaliahelasse 0,47 ja 1,0(4,7) kilekonded, tagasiside ja tämbri lüüdid sillata kilekondedega samuti toiteahela lüüdid.
      kallim küll tuleb aga vähemalt see raha on läinud asja ette.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Noh ma olen selle kallal aeg-ajalt pead murdnud, töölauale ja maha tõstnud, aga mõistus sai otsa: http://www.elfafoorum.eu/threads/579...highlight=s33a Omanik (sõber) ikka helistab vahel poole aasta takka ja uurib Võim on üksjagu vana ka ja lüüdikuur tundub mõistlik. Nagunii juba pooled konded maha tinutatud vea otsingu käigus. Kilekonded signaaliahelas annaks kindlasti väga palju juurde, aga no karta on, et seda ei osata hinnata. Pmst kui kellelgi on tahtmist asi korda teha, eeldusel, et arve ei ületa võimu turuväärtust, siis saaks asja organiseerida. Skeem on ka paberile trükitult olemas.
        Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Esmalt postitatud vuss poolt Vaata postitust
          Oleks just vaja ühel vanal võimul lüüdikuur teha. Sorisin siin eesti veebipoode. Ausalt öeldes võta üks ja viska teist.
          Aga - Digikey, Mouser?
          Oleks omalgi vaja sealt tellida, tunduvalt laiem valik ja hinnad mõistlikud. Mõlemil on aga miinuseid. Digikey-st tellides on 200$ tasuta transa aga probleem on kohe teisalt tuleva tolliga - käimine ja jooksmine ja on kogemusi, et tuleb mitu korda tolli vahet joosta, et asi jonksu saaks.
          Mouserist minimaalne tellimus 150€ - minu kama aga on u. 1/3 sellest...
          Ehk oleks mõistlikum ühistellimus teha?

ja

neil valikut jagub!
          -superradical-

Comment

Working...
          X