Teade

Collapse
No announcement yet.

Thomson teler: hääl on, pilti pole

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Thomson teler: hääl on, pilti pole

Tere

kas oskab keegi anda nõu, nimelt üks hommik, telekat tööle pannes ei tulnud pilti ette. Hääl on aga pilti pole, kas on suur viga või kuhu võiks minna remonti ?

Vs: thomson teler, hääl on, pilti pole

Täpsem mudel? Kui vana? Kas ekraan on täiesti pime või on seal midagi näha? Kui ise midagi ei oska arvata, peaks kutsuma vaatama mõne pädevama tegelase. Kuskandis teler asub?
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Tegu siis 6 aastat vana telekaga, teleri taga järgmine jada: 32 L MO( VÕI 0)51B6

Ekraanile tuleb ülevalt alla erivärvi triibud mustale taustale, triibud eri tugevusega ja värvidega. Teler asub Harju maakonnas Laitses, kuid saan tuua/ viia kuhu vaja. Ei tahaks viia kuhugi remonti, kust öeldakse mulle võhikule mingi mega viga ja küsitakse suur summa, nii juhtus mul sõbrannaga ja otsustasin ise ennem uurida netist, et milles võiks viga olla ning leida soovitusi remontiks.
      Teler oli seina peal ning üks hommik lihtsalt enam ei tuönud pilti ette. Vend mul soovitas küll lahti ise võtta ja vaadata, et äkki mõni kondekas( ma ei tea kas see õige nimi asjale) lihtsalt läbi põlenud..

Comment

Selline?

Signaali allikas on milline?
        SAT vastuvõtja või mingi digiboks või modem või ruuter või misasi?
        Kas videosisendist näitab pilti? Mina prooviksin fotokaga või DVD mängijaga.

Comment

just, selline proovisin, ikka pilti pole. digiboks oli muidu taga, viasat oma. Lapsed tahavad seda telekat oma tuppa ja mõtlen, et kui palju selle remont võiks maksma minna..

Comment

tee pilti

Comment

see pilt räägib enda eest.

sain väiksemaks Click image for larger version

Name:	teler väike.jpg
Views:	1
Size:	125,5 KB
ID:	866990
              viimati muutis kasutaja Scott; 09 m 2012, 05:12.

Comment

tõenäosusega 95% on ekraan vigane.

Comment

aga millest ekraan vigaseks läks? oli seina peal, ei saanud vigastusi. kas ekraan ka lihtsalt siis võib nii öelda oma eluaja ära elada?

Comment

aeg tuleb kätte ja läheb.uue ostmisel vali selline mudel mida viie aasta pärast poleks kahju ära visata.
                    ja veel.mida väiksem ekraan,seda lühemat aega teler käib

Comment

Selle vana ja vigase võib varuosadena müüki panna. Ehk on mõni huvitatud uurimisest: kuidas ta lahti käib, mis seal sees on ja nii edasi.

Comment

Ega Sa seda ekraani mingi märja vedelikuga pole pesnud ? . Netist olen lugenud, et seda ei tohi teha. Vedelik valgub aegamööda allservas olevate kontaktideni ja edasi vaid aja küsimus..
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vs: Thomson teler: hääl on, pilti pole

ei ole pestnud. mulle küll tuli ka päringu peale järgnev vastus:

Tere

Tõenäoliselt on tegu ekraani juhtimise probleemiga (toiteosa või inverteri rikkega). Arvatav remondi maksumus jääb vahemikku 60-80 EUR.

Tervitades
                          AS Speleta

ei teagi, kas proovida...

Comment

Esmalt postitatud usigne poolt Vaata postitust
                            ei ole pestnud. mulle küll tuli ka päringu peale järgnev vastus:

Tere

Tõenäoliselt on tegu ekraani juhtimise probleemiga (toiteosa või inverteri rikkega). Arvatav remondi maksumus jääb vahemikku 60-80 EUR.

Tervitades
                            AS Speleta

ei teagi, kas proovida...
                            Oh....
                            Toiteosa ja inverter peaks olema ju korras !!!!.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kahtlustan maatriksit ja ekraani infokaabli ühendust. Võibolla sai teler siiski pisut muljuda/väänata?
                              Toiteosa on korras, muidu ei oleks häält.

Comment

Working...
                              X