Teade

Collapse
No announcement yet.

LG W2243S LCD monitor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LG W2243S LCD monitor

Tere
    Juhtus siis näppu pealkirjas nimetatud monitor, käitub teine veidralt ja vilgutab oma tuld nagu oleks "stand by" käima ei lähe- vahest läheb vilkumine järjest kiiremaks ja mingi aeg üldse ei vilgu enam. Nii kui vga kaabel taga ei ole ja käima läheb siis käib, pilt ilusti ees "check signal cable" nii kui kaabel taha visata nii näitab korra LG logo ja läheb magama ja enam nupust käima ei lähe aga kui VGA kaabel tagant tõmmata siis pilt ilusti ees, vahest meelitab ka koos kaabliga käima. toites pinged olemas "scaleri" plaadil kah 3,3 ja 1,8 V olemas olenemata mis vigurit ta parasjagu teeb. Peale testri hetkel peenemat riista pole. Et äkki kellelgi kogemusi , või tuleb uus "Scaler" Ekraani juhtplaat otsida.
    E:Lasin ilma kaablita 15 minutit tiksuda nüüd lükkasin kaabli sappa ja töötas paar minutit ja jälle tuttu läks.
    viimati muutis kasutaja prelude; 04 m 2012, 13:18.

Vs: LG W2243S LCD monitor

esmane mida soovitan teha, vaheta kõhklematta välja toiteploki väljundahelas olevad kõik elektrolüütkondensaatorid, isegi kui nad pealtnäha n.ö korras on...

Comment

Ma jootsin nad ükshaaval välja ja mõõtsin üle, mahtuvused olid korras.

Comment

Äkki oled huvitatud seda mõistliku hinnaga loovutama? Oleks vaja ainult ekraani.
        Kõik, mis on väljaspool loogikat ei pea olema tingimata võimatu.

Comment

Mul täpselt sama jama. LCD paneel testitud ja korras, kondekaid proovitud vahetada... ei andnud tulemust.

Comment

Ma vahetasin selle juhtplaadi e. scaleri ära nüüd kõik korras, uue sain Tartus sealt "Arwest" remonditöökojast kohapeal oli olemas. w2243s ja vanema w2234s scaleri plaadid on ühesugused ja tundub et nende monitoride nõrk koht.

Comment

saan aru et see plaat kus on chip ja VGA ots. Ega ei mäleta mis see plaat maksis umbes?

Comment

Kui keegi mulle ekraani ei paku, siis võin maha parseldada ekraani küljes oleva toimiva scaleri plaadi.
                Kõik, mis on väljaspool loogikat ei pea olema tingimata võimatu.

Comment

20 eurot maksis ja see oli uus muidugi.

Comment

Working...
                  X