Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics SU-300 ja SU-Z400 remont?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Technics SU-300 ja SU-Z400 remont?

    Oman kahte vana (ilmselt 80ndatest) Technicsi stereovõimu, SU-300 ja SU-Z400. Mõlemal on selline viga, et üks kõlar mängib teisest vaiksemalt ja bassi sügavus on kadunud (balanss on korras, vahetasin kontrolliks L ja R ära, S400-l nii Main kui Remote pesades). Lisaks ei toimi S400-l loudness nupp korralikult, on R kanalil pidevalt peal.

    Küsimus on selline, et kas nö. värskenduskuur, nupu/lüliti vm vidinate vahetus oleks potentsiaalselt abiks nende jamade korda saamisel? Kui jah, siis kus seda saaks teha lasta, äkki mõni kasutaja siit saab sellega korralikult hakkama vms? Ise ma eriline elektroonika asjatundja ei ole, st. tahaks kuhugi viia ja korras asja vastu saada, küsimus on kuhu ja mis hinnaga võiks arvestada, äkki on mõistlikum uued osta? Asukoht võiks olla Tln või Tartu.

    #2
    Vs: Technics SU-300 ja SU-Z400 remont?

    Kahe kuuga mitte ühtegi vastust? Kui keegi seletada ei viitsi, mis vead seal olla võiks jne, siis võiks öelda vähemalt mõne koha, kuhu nad putitamisele saaks viia?

    Comment


      #3
      Vs: Technics SU-300 ja SU-Z400 remont?

      Eks seal võib probleemseid asju olla mitu.Mustunud,tolmunud nupud,mahtuvuse kaotanud konded ja ka võib olla halbu jooteid.
      Eks aeg teeb oma töö.

      Comment

      Working...
      X