Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD-mängija laserpea vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVD-mängija laserpea vahetus

Kindlasti on siin foorumis oskajaid kes teavad öelda kas Serigost ostetud uuel laserpeal on need 2 potensiomeetrit juba vabrikus paika pandud või peab neid ise keerama et laserdioodi läbiv vool õige oleks?
    Küsimus tekkis seetõttu et vanal orig.peal olid need takistused 3,2 kohm ja 5.0 kohm aga äsja ostetud peal vastavalt 675 ohm ja 920 ohm

voolud ju peaaegu 5 korda suuremad!Ei julge pingestada- või ongi need laserid nii suuresti erinevad?
    Pead on muide täpselt sama marki.Mõõtsin ka üht teist sama peaga töötavat isendit kuid selle takistus erines orig peast ainult mõne protsend,mõlemad mängijad ei ole remondis käinud ja keegi potensiomeetreid kruttinud ei ole.

Vs: dvd mängija laserpea vahetus

Output of laser diode is stabilized by pre-adjusting the trimmer on
    circuit board of pickup in factory...
    Precision mechanical and optical components and carefully
    assembled and adjusted in factory, so that do not attempt to disassemble or readjust it...
    Terminals are factory-strapped before shipment to protect LD from electrostatic
    discharges during transportation...

Laseri vool on reguleeritud tehases paika ja uus laser on kaitseks lühistatud.
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

See SF-HD65 mille ma Serigost ostsin küll kaitseks lühistatud ei olnud-.seal polnud kohta nendele tinaplönnidele

Comment

Sorry,The page you are looking for does not exist,The following information you need is not ther?

pistiku kõrval
        viimati muutis kasutaja freeze; 10 m 2012, 19:31.
        "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Vabandust-ei pannud tähele,on täitsa olemas.Ma ei lase siis neist pottide väikestest takistustest end segada,homme teen katse ära.Vana ei lugenud kõiki dvd plaate välja ja laadis kaua.

Comment

Vs: DVD-mängija laserpea vahetus

Vahetasin siis ära.dvd ja cd plaadid laaduvad kiiresti aga mõnede divx plaatidega pilt hangub nii iga 5 sek pärast sekundi murdosaks.Vana laser mängis neid plaate korralikult, aga laadis kaua-eriti divx.
            Milles võib viga olla?

Comment

Vs: DVD-mängija laserpea vahetus

Väga huvitav. Kas see laserpea on ka kaitseks kusagilt lühistatud http://www.serigo.eu/spare-parts/las..._store=default ?

Ma siin olin päris kärsitu ja kukkusin trimmerit kruttima. Keerasin enamvähem samasse asendisse tagasi kus ennem oli. ( arvan et oli nii ) Ega ma midagi ära ei lõhu kui see trimmer omas asendis pole ?

Leitsin plommi koha vist üles.

Töötab.
              viimati muutis kasutaja plaaster; 18 m 2013, 21:28.

Comment

Working...
              X