Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Jube kehvad jalad nendel pisikestel punastel transsidel, vahetasin vt1 ära, be vahelised pinged:
vt1 0,63
ülejäänud jäid samaks.
vt9 e, k maa suhtes 0,1v - oeh, juhe on suht koos.
VT1 jalgadelt mõõtes maa suhtes mõlemad näidud on ~31, aga peaks ühel jalal vist 23v olema skeemi järgi, st et asendasin vigase transiga? Kas sellele transile mingit asendust kah võtta on?
Vaheta VT5 ka ära ja siis mõtleme edasi. Mina olen KT315-361 asemele pannud BC546-556 ainult jalad tuleb ümber väänata kuna viigud pole 1:1. Võib ka muudega asendada sobivad nii mõnedki.
PS! skeem on sul vale! Peaks olema selline: http://img.pixs.ru/storage/6/5/3/1ar...159_772653.jpg
Tänud õige skeemi eest, nüüd on pinged vähe loogilisemad. Ma teen lähipäeval ühe ralli oomipoodi ja toon peotäis transse juurde, kuna doonorvõimendil said sobivad transid otsa
Vahetasin VT5 ja VT1 ära lääne analoogide vastu:
e-b:
vt1 0,6v
vt3 0,5v
vt5 0v
vt8 0v
Puhastasin trimmeri ka ära ja jootsin jalad üle. Muud midagi paremaks ei ole läinud.
Minu viga, skeem on vale, mul on 1 kiviga võim, selle võtsin vrakilt, kuna tundus korralikum. Aga endiselt olen selle lõppvõimuga hädas, mida järgmiseks võiks üle kontrollida-proovida?
Comment