Teade

Collapse
No announcement yet.

ViewSonic 1931wa viskab pildi eest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ViewSonic 1931wa viskab pildi eest

Nagu pealkirjas mainitud,siis tegu Viewsonic 1931wa monitoriga,monitor ise umbes aasta vana.
    Probleem on selline,et peale monitori sisse lülitamist viskab ta 1 sekundi pärast pildi tasku.
    Googeldades leidsin,et levinud lahendus on väsinud konded,kuid toite osas pole mitte ühtegi väliselt vigast kondet.Testriga proovides kõik konded laadisid ka.Kõik dioodid tunduvad ka testi põhiselt korras olevat.

Toite osa on PWB-1271-03.Keegi oskab nõu anda või on kellelgi isiklikult sellise probleemiga tegemist olnud?

Vs: ViewSonic 1931wa viskab pildi eest

Keegi ei ole siis sellise probleemiga kokku puutunud?

Comment

Mismoodi see testriga proovides kondede laadimine reaalselt välja nägi ?

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
        Mismoodi see testriga proovides kondede laadimine reaalselt välja nägi ?

No ausalt öeldes ma ei teagi kas nii saab kondesid hinnata või ei,aga ma proovisin lihtsalt takistust mõõtes,kuna takistus kõikil kondedel kasvas,arvasin,et konded korras.
        Hiljem sai kõik ükshaaval maha joodetud ja vaadatud kas hoiab voolu sees või ei,kõik tundusid korras.

E:Tuleb välja et taustavalgustus lülitab end ikkagi välja,varem ei märganud et pilt jääb alles,aga nüüd õhtul pimedas on seda näha.
        Keegi oskab nõu anda kuidas saada aru kas katoodid on kutud või inverter?Kodus on ainult 1 monitor veel ja ei tahaks seda juppideks kiskuda et katsetada.
        viimati muutis kasutaja traxx; 22 m 2013, 01:42.

Comment

Kas see teine monitor töötab PC taga korralikult?
          Kui jah, siis kisu katkine lahti ja uuri lampide otsi, kas on kõik ok!
          Minu molul oli sama viga ja taustvalgustuse lambi ots sentimeetri jagu must.
          Peale lambi (sain oomipoest) vahetamist kõik korras.

Comment

Katoodidel välimuselt ei ole nagu midagi viga.Seepärast võtsin ka töökorras monitori lahti,panin katkise monitri katoodid külge ja katoodid seal taga samuti ainult korra vilksatavad.Ju siis peavad katoodid läbi olema,ainult ma ei saa aru et kuidas saab 2 tükki üheaegselt minna.

E:Järsku saaks keegi viidata mis kategooria all neid müüakse,otsing andis mul ainult CCFL-i mikroskeeme ja trafosid.

E:Leidsin selle kategooria üles,aga kuna ei tahtnud ehku peale uut osta siis sai terve monitor jälle lahti võetud.
            Proovisin korras katoode katkise taga ja need samuti ei tööta,kas inverter ja toru saavad üheaegselt läbi minna?
            viimati muutis kasutaja traxx; 22 m 2013, 21:14.

Comment

Minu monitoril oli täpselt sama viga (pilti näitas sekundi, siis pime), aga katki oli ainult üksainus toru.
              Sul on terve monitor olemas, võrdle.
              Toru sain Järve selveri Oomipoest, kõik kaup ei pruugi olla netis nähtaval.

Comment

Aga kas see on ka võimalik et kui inverterist tuleb 2 väljundit,ja ühendan taha ainult ühe,siis samuti inverter lülitab välja?
                Võib seal ilma koormuseta mingi ülepinge tekkida,samas peaks need ju stabiliseeritud olema...?

E:Välimuse järgi pole neil nagu midagi viga,mõlemal torul otstes 1mm must ringike.

E2:Ise küsin ise vastan.Igatahes sai proovitud kas inverter lülkitab end välja kui üks kanal tühjaks jätta ning seda ta ka tegi.
                Mõlemad katoodid töötavad teise monitori küljes ilusti,nüüd jääb üle siis trafo või teda lülitavad komponendid.

E3:Trafot lülitavad OZ9938GN ja STM6960,aga mina ei oska küll sealt katkist välja noppida.Vaatasin et serigos ega oomipoes kumbagi ei ole,kuid märkasin serigos seda http://www.serigo.eu/ccf122c.html .Mõtlesin et järsku on lihtsam sinna uus inverter osta,väljundpinge on neil kõigil ju sama?
                viimati muutis kasutaja traxx; 23 m 2013, 11:20.

Comment

Kontrollitakse mõlemat hõlma korraga, kui erinevus suur, siis valgustus lülitub välja.
                  Kontrolli pingeid, kui ühesugused, siis on vähemalt üks toru läbi.

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
                    Kontrollitakse mõlemat hõlma korraga, kui erinevus suur, siis valgustus lülitub välja.
                    Kontrolli pingeid, kui ühesugused, siis on vähemalt üks toru läbi.

A torud teise monitori küljes töötavad ilusti.

E:Mõõtsin pinged lülitatava mähise otstes,isegi siis kui inverter on välja lülitatud on mähise otstel pinge 14.5V,jätab mulje nagu STM6960 oleks lühistunud?

E2:Minupoolest las see vana inverter jääb,plaanis on nüüd osta serigost see inverter ja panna talle 12V pinge stabilisaator ette,ainult et ma kahtlen mõnes asjas:
                    1.Kui ma panen 12V stabilisaatori ette,siis see läheb päris kuumaks ju 750mA voolutugevusega?
                    2.Inverteril on pandud max toru pikkus 40cm,mul on aga 41cm,kas ta võib suure tõenäosusega läbi põleda?Mis siis kui ma annaks talle ainult 9V sisse,kas siis ta ikka ei kannataks neid välja?

E3: Ah las see monitor jääb nii nagu on,ammu oli juba plaanis suurem monitor osta niiet nüüd on siis aeg.
                    viimati muutis kasutaja traxx; 23 m 2013, 20:23.

Comment

Working...
                    X