Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha YST sw1500

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha YST sw1500

Küsimus siis selles et kas on võimalik sellele isendile saada kuskilt protsessor (X3370c0-4m51) see oli mis oli kivi peal kirjas
    sain muidu asja tööle ilma proseta aga ei tööta puldi osakond ja lülitused heli jookseb lihtsalt läbi.

ja kas keegi võiks ka öelda selle reaalse võimsus väljundi (RMS)-ides manualis antakse selle võimsuseks 1 Kw. aga natukene kahtlen kuna asja voolu tarbeks on märgitud 250W.
    viimati muutis kasutaja olari43; 16 m 2013, 19:33.

Vs: Yamaha YST sw1500

see kaalub ligi 30 kilo?
    siis on antud väljundvõimsus täitsa reaalne.ainuke asi,see on moonutustega väljundvõimsus.kuulamisel hakab see vist häirima ja keerad võimsuse maha

Comment

Ehk on abiks hooldusmanual: http://31.41.209.193/RemoteDownloade...eManual-EN.pdf võimsuse osas julgeks aga küll kahelda - see kW on pigem lühiajaline. Norm. võimsus seal 250-300W kandis on, ega ikka väga suurt igiliikurit ka oodata ei ole mõtet.
      -superradical-

Comment

tänan tähelepanu eest ise ka arvasin miskit sinna võimsuse kanti asja olevat
        aga see eest teeb päris kõva matakat aga kas on võimalik kuskilt see prose ka välja võluda et saaks selle puldi osakonna ka käima.

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
          Ehk on abiks hooldusmanual: http://31.41.209.193/RemoteDownloade...eManual-EN.pdf võimsuse osas julgeks aga küll kahelda - see kW on pigem lühiajaline. Norm. võimsus seal 250-300W kandis on, ega ikka väga suurt igiliikurit ka oodata ei ole mõtet.
          See on kordades võimsam, kui sinu pakutud numbrid.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt Vaata postitust
            aga vasta siis lollile et tal on taha märgitud et 250W tarbib võrgust voolu et kas on siis asi suuteline rohkem võtma W. ja see 250W on siis mingi nominaal.

Comment

Ei maksa lasta ennast eksitada märgitud tarbitavast võimsusest, sest kuskil pole täpsustatud mis tingimustel see saadud on.
              Vaevalt, et 250-300W saavutamiseks läheks vaja toitepinget +/- 118V ja ujuva toitega lõppastet (meenutab pisut G-klassi). Eks igaüks võib ise teha umbkaudse arvutuse, mis võimsust sealt tulla saab.

Comment

Mhmh, ja palju siis täppismõõtjad annavad?
                "Output Power / .................. 1kW (100 Hz, 5 ohms 10% T.H.D.)" on kirjas manualis. Kui nüüd võtta mõistlikud moonutused, alla 1% - palju siis järele jääb?
                Selleks, et mingisugust ligilähedastki võimsust saada on vaja ka transistoreid lõppvõimu - mitut ja milliste näitajatega sa seal näed? Tegu pole digivõimuga, G ja H klass nõuavad mõlemad niisuguse võimsuse moonutusteta ülekandeks märksa enamat kui selles võimus kasutusel. See kW tuleb sealt lühiajaliselt, samas on toiteallikas ise nõrgem kui pealevaadates tundub...

See, et mul on riiulis +-170V toitega võim ei tähenda ka veel midagi...ise neid asju lahanuna peaks olema ju juba aru saanud, et tänapäeva kommertsis asjad nii käivadki - kas see ka kestab on juba iseasi. Mul üks bassivõim 600W, PA võim, sel ka toide +-110V aga transse on 2,5 korda rohkem. Tavaline B-klass. +-170V(+-85V) toitega võimus on 14+14 kummaski kanalis ja tegu H klassi võimuga. Tootja antud võimsus on 1300W 8oomil
                -superradical-

Comment

Sinu jutust järeldan, et võim põleb kohe esimese loo ajal läbi, sest pole pangetäis transe lõpus.

Kui tõsiselt, siis transi valik on tõesti kummaline, ma ennem ei vaadanud datasheete eeldasin, et on vastavad.
                  Minu jaoks jäävad ikkagi vasturääkivused antud võimu puhul alles, kui ei ole kirjaviga, siis ma ei saa aru miks nii kõrge toitepinge peab olema ja kui nii kõrge toide, siis miks selline transi valik? Samas selline toitepinge ja 300W ei lähe ka omavahel kuidagi kokku.
                  Hea oleks, kui keegi ära mõõdaks, saaks targemaks.

PS! ma ei ole täppismõõtja, avaldasin vaid arvamust/oletust.
                  viimati muutis kasutaja Rom; 18 m 2013, 19:30.

Comment

Sinu jutust järeldan, et võim põleb kohe esimese loo ajal läbi, sest pole pangetäis transe lõpus.

Kui tõsiselt, siis transi valik on tõesti kummaline, ma ennem ei vaadanud datasheete eeldasin, et on vastavad.
                    Minu jaoks jäävad ikkagi vasturääkivused antud võimu puhul alles, kui ei ole kirjaviga, siis ma ei saa aru miks nii kõrge toitepinge peab olema ja kui nii kõrge toide, siis miks selline transi valik? Samas selline toitepinge ja 300W ei lähe ka omavahel kuidagi kokku.
                    Hea oleks, kui keegi ära mõõdaks, saaks targemaks.

PS! ma ei ole täppismõõtja, avaldasin vaid arvamust/oletust.

Ma rohkem uskusin, et vaatasid transside kohta datasheete aga ok...
                    Pinge poolest saab muidugi ju sealt rohkem kui 300W, saab rohkem kui kW ka aga oma piiri paneb sellele ka juba näit. toiteplokk. Pinge kukub seal kolinal kui volüümi keerata, u.+-118V on tühikäigul. Reaalne, selle skeemi puhul jääb pigem sinna +-80V juurde ja kui volüüminupp kagus siis langeb veelgi.
                    Nagu öeldud - kommertsvärk, kurb, mitmeid Yamaha seadmeid viimasel ajal näppu jäänud (U-101-ga praktiliselt pooleks), ju on kvaliteet viimase vindi peal all, neil ka kiviressiiveritel on toited nii viimasel piiril kui annab, pinged praktiliselt lubatud signaalita režiimi piiril. Mõnekümne W STK kiipide puhul on tavaline seal +-50 kuni +-60V pinged ilma signaalita ja tootja annab ka kivile ülempiiriks lähedased numbrid.
                    Vanem Yamaha kraam oli veidi eeskujulikum.
                    Ma pole ka ütelnud, et esimesel kuulamisel kohe suitsu välja laseb. Enamus inimesi kes neid "võimsamaid" kaste soetab ei ole rullnokk kes päevad läbi põhjas kuulab - näit. kodukino puhul ei ole suur võimsus 100% kasutuses, tavalise muusika, sümfooniate jne. puhul oleks lõpp neil woofritel palju kiirem aga kes neid sel otstarbel kasutab?
                    -superradical-

Comment

Njah siis pole ime, et igakord kui nati helivaljust normaaseks sai sellel keeratud, siis oli kärsakas üleval. Kuni siis ühel päeval elupäevad lõppesid.
                      1000W hetkelist võis olla küll. Isegi säästupirnid laes võttis vilkuma tugevemete bassiimpulsite korral, rääkimata hõõgniidiga pirnidest (nagu klõpsiks elektripliiti välja/sisse pidevalt) .
                      EE orjusest vaba!

Comment

Esmalt postitatud DVDRW poolt Vaata postitust
                        Njah siis pole ime, et igakord kui nati helivaljust normaaseks sai sellel keeratud, siis oli kärsakas üleval. Kuni siis ühel päeval elupäevad lõppesid.
                        1000W hetkelist võis olla küll. Isegi säästupirnid laes võttis vilkuma tugevemete bassiimpulsite korral, rääkimata hõõgniidiga pirnidest (nagu klõpsiks elektripliiti välja/sisse pidevalt) .
                        ma siit leitsin et sul DVDRW oli kunagi sama asi ega sul ei juhtu selle proset alles olema.

Comment

Esmalt postitatud olari43 poolt Vaata postitust
                          ma siit leitsin et sul DVDRW oli kunagi sama asi ega sul ei juhtu selle proset alles olema.
                          Mulle pakuks toiteplokk aga huvi - kui see veel alles peaks olema. Ei pea töötama, peaasi, et on komplektne ja plaat ilma suuremate põlemisjälgedeta.
                          -superradical-

Comment

Working...
                          X