Teade

Collapse
No announcement yet.

Grundig autoraadio remondiabi palun

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Grundig autoraadio remondiabi palun

    Tegemist on riistaga mille tuvastamiseks ei leidnud miskit peale lisatud pildilt leitava :

    Uploaded with ImageShack.usTagaküljel on antenni pesa 2x toiteklemmid(omavahel kunagi millegipärast sillatud), kahe kanali väljundid, kaitse ja miski, mis meenutab kõrvaklapi pistikut(d 3,5mm).
    Vajadusel saan ka kaane alt pildid tehtud, paraku tol kaugel ajal siseehituses pistikuid eriti ei kasutatud ja seega väha retsida ei tahaks.
    Mure on selline, et ei taha teine enam jaamal püsida, kipub ise sagedustel hulkuma. Ja seda hoolimata millisel mäluboksil(U1, U2,U3). Viga on tekkinud kunagi ja ajaga aina hullemaks kipub minema. Viimased u 3 aastat on olnud nn köögiraadio, ehk tubases kasutuses. Tulevikus aga tahaks teda paigaldada ajastukohasesse autosse( kui ükskord taastamistöödega niikaugele jõuab, viimane ka minu põhihobi).
    Omaenese tarkusega olen suht võhik elektroonikas, miski oletuse ehk vea tuvastamisel arvan teadvat (kondekad kuivanud?), aga kindel selles pole ja parandamisega ise hakkama ei saaks.
    Siit ka palve, kas keegi oleks suuteline asja parandama? iseenesest mõistetavalt tean, et ainult aitähh eest ei toimu miskit.

    #2
    Vs: Grundig autoraadio remondiabi palun

    tal on mehaaniline mälu,nii et võta kaan maha ja vaata mis juhtunud on

    Comment


      #3
      Vs: Grundig autoraadio remondiabi palun

      Vabandan viivituse eest. Kaane võtsin maha, isegi maki ja miski ploki sain veel eest. Ainus viga, mis leidsin, n parempoolse nupu all olev kruvi miskipärast ei lase end pöörata enam, kui veerand pööret. Kas see ongi see nn mehhaaniline mälu(ärge kõvasti lööge, minu jaoks on elektroonika kõik see mis peene traadi küljes, mis seal sees toimub, seda ei kujuta päris täpselt ette). Lisan siia pildi ka sisikonnast:

      Uploaded with ImageShack.uss
      viimati muutis kasutaja tomkulibin; 11 m 2013, 14:14. Põhjus: hooletusest tekkinud viga

      Comment

      Working...
      X