Teade

Collapse
No announcement yet.

Peavey IPR-1600 anomaaliad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Peavey IPR-1600 anomaaliad

    Tere



    Võimendil järgnev anomaalia: Pika ja ühtlaselt kandva signaali(Näiteks kandev vokaaliosa või sündiundamine)peale tõmbab väljundist signaali järsku lühikeseks ajaks maha, kuni sekundilised pausid ja järjest mitu tükki, jäävad kestma ka siis, kui signaal sisendist vaiskemaks jääb. Juhtub nii vaiksema kui valjema helitugevuse juures, valjema helitugevuse juures süttivad esipaanelil ka DDT tuled. Samasugustes tingimustes töötab t-amp t400 probleemivabalt, seega arvan, et võimendil ikka mingi häda küljes ja ta ennast põhjuseta kaitsta üritab.

    Otsisin, mis ma otsisin, aga skeemi ei leidnud. Lisaks on igaks juhuks võimendi põhikomponentidelt markeeringud maha freesitud. Väljamaa foorumitest oli ühene soovitus: ära isegi mõtle selle asja ise parandamisest, ainuke variant, saada Peaveyle. Peavey pole mulle nädala jooksul midagi vastanud, aga kui vastab tõele, et nende ainuke remondikoda euroopas on Inglismaal, siis transa+remondipeale võib vabalt kuluda pool uue võimendi hinnast, kui mitte rohkem. See on siis tavasaadetisena ja ilma kindlustuseta. Eesti edasimüüja ütles, et kui garantii läbi, siis nemad aidata ei saa.

    Oskab keegi midagi soovitada, või juhatada, kuhu murega minna. Või hakkan ikkagi ise skeemi üles joonistama ja saan endale ühe huvitava õpiprojekti impulsstoite ja D-klassi võludest ja valudest?
Working...
X