Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony TA-AV670 protection on

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony TA-AV670 protection on

Väidetavalt suri äikese tagajärjel.

Sümptomid:
    >Sisse lülitades (puldiga) 5 sekundi jooksul saab puldiga kõiki toiminguit juhtida, siis lööb ette kiri "protection on".
    >Relee ei lülita kõlareid järgi
    >Esipaneelil ükski nupp ei toimi, ainult "SET" nupu vajutamisel ütleb "memory cleared". Siis jälle 5 sekundit nagu puldiga saab toimetada, aga siis jälle protection on.

Skeem siit: http://elektrotanya.com/sony_ta-av67.../download.html
    Sai uuritud süsteemi põhilist kiipi M50747, mis juhib üpris palju asju. Sealhulgas ka protection-it.
    Mõõtsin kõikidelt jalgadelt pinged, ning osadel väärtus skeemil märgituist teine.
    Protection klemmil püsib aga 4.2V ilusti.
    Kuidas teie edasi liiguksite paranduse osas?

Vs: Sony TA-AV670 protection on

Kõigepealt uuriksin, mis tingimustel see protection peab tegelikult käivituma.
    Arvatavasti see kivi ei ole rahul mingi sisendiga.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

REAR BOARD plaadil kaitsmed terved ?
      avastasin, et igast heliväljundist jookseb kontrollsignaal.
      Lõpud terved ? toited olemas ?
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kõikidel võimenduskanalitel toited olemas ja väljundid nullis ilusti. REAR plaadil kaitsmed terved.
        Ma arvan, et see sama M50747 paneb pange.
        Esiteks pin34 alt power-switch ei reageeri üldse. Seal pin-il peaks 5.2V olema ja selle lühistamisel peaks asi tööle minema, aga 5V asemel on seal 0.08V kandis.
        Kas seal on üldse mõnda teist sisendid, mis on seotud protection funktsiooniga? Ma nagu ei märka.
        viimati muutis kasutaja tiidu93; 08 m 2013, 20:44.

Comment

kuidas see oligi:üks kivi juhib neid,üks leiab üles...
          kui vähegi saad,hoia näpud temast vähemalt 10cm kaugusele,siis on lootust veel midagi päästa.
          martinj eespool juba ütles-otsi põhjust.alusta võimenditest

Comment

Miks ma pean sellest eemale hoidma? Mis põhjuseid tuleb otsida, kui kaitseplaadil kõik pinged korras.
            Kõik 5 kanalit tunduvad täiesti korras, nagu ma juba mainisin. Väljundis ilusti 0V ning võimendi reziim paigas.
            Vaadates veel skeemi ja mõõtes seda aparaati, siis üha enam veendun, et see kivi süüdi.
            Põhimõtteliselt kogu esipaneeli nuppude juhtimine käib selle kivi kaudu. Aga ükski nupp ei reageeri, ainult puldi abil midagi nagu saaks teha.
            Mina näen ainult PIN33 kaudu protectioni kontrolli ning kõik pinged selle ahelas korras. Kõik kontrollpinged jooksevad ilusti.

Comment

Väike teema upitus.
              Kui kellegil leidub kuskil samasugune võimendi mahapõlenuna või lihtsalt rikkis, siis PS.
              Võimendi kurvalt siiani ootab oma saatust, tundub, et tuleb doonori leida ja proseplaadi ära vahetada.
              Kuidas reaalselt näeks välja M50747 mikroprotsessori vahetus. Seda programmeerijad ka ei oska ju programme sisse kirjutada, kuna ei tea mida kirjutada.
              Sai terve päev mõõdetud ja skeemi uuritud uuesti peale kahe aastast vahet ja siiski tundub, et prose paneb pange.

Comment

Kas seda 34 otsa juures olevat takistit kontrollisid, kas see on korras, selle takisti kaudu peaks pinge sinna otsale jõudma, kui see ots vastu maad lasta läbi lüliti siis peaks asi tööle hakkama. Siis see lüliti ise kuhu selle otsa juurest läheb, kas see ise on korras? Siis 33 ots, kas seal pinge muutub kuni 5 sek. kui aparaat töötab ja peale seda kui tuleb kiri, et läheb kaitsesse 34 ots sama küsimus?

Ja see, et seade 5 sek töötab viitab nagu sellele, et niikaua kuni kõlareid pole järgi lülitatud on asi korras, vähemalt üks võimalus võib olla selline, veel see varjant, et neid ei tahetagi järgi lülitada sest kuskil on midagi ikkagi paigast ära.

Veel üks küsimus, et kas see kondekas on korras mis on 34 otsa küljest vastu maad.
                viimati muutis kasutaja nomax; 14 m 2015, 00:26.

Comment

Tänan kaasa mõtlemast!
                  Pin 33 peal püsib pidevalt 4.04V vaatamata sellele, kas vajutada SET nuppu, siis tühjeneb mälu aga pinge püsib muutumatuna. Selle 5 sekundi juures muidugi mitte ükski nupp ei tööta aparaadil peale selle SET nupu muidugi. Puldi kaudu andis nagu kõike funktsioone lülitada, kuid sellegipoolest hoidis ja hoiab kõigil võimendikanalitel MUTE ahela töös (sisendis) ja väljundit ei lülita järgi. Võimendid kõik 5tk sai kontrollitud, need okei. Manuaalselt eemaldasin sisendist mute ja väljundi releedele andsin toidet peale, kõik kanalid õrnalt kõlariga proovides sahisesid ja väljund 0. Selle PIN 33 skeemist lahti võtmisel minu arust isegi siis oli olukord sama. Pin 34 peal on pidevalt 0.08V, power nuppu vajutades muutub see pinge 0V-ks. Ehk siis lüliti korras. See takisti, kust 5V peale peaks tulema, sellel mõõtsin ka just ära, näitab ilusti 10k. Selle C1110 asjaga sellised lood, et selle asemel on siin hoopis tehase poolt pandud mingisugune takisti, mida mõõtes 200M testri piirkonnaski ei anna näitu. Jootsin sinna 0.01 konde asemele. Midagi see ei muutnud muidugi. Ma ei saa aru, kas ma värvipime või milles asi http://www.upload.ee/image/5401805/14122015137.jpg See on siis see takisti, mis oli C1110 asemel ja mille mõõtmisel 200M piirkonnas midagi ei näita. Mul siin inimestega arutasime, et mis värvi need siin peal on. tundub, et me kõik värvipimedad. Ma pakuks, et PRUUN- MUST-ORANŽ-HALL-PRUUN. Mis paganama pärat 0.01uF kondeka asemele on pandud takisti hoopis, mis 200M piirkonnas midagi ei näita.

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
                    Selle C1110 asjaga sellised lood, et selle asemel on siin hoopis tehase poolt pandud mingisugune takisti, mida mõõtes 200M testri piirkonnaski ei anna näitu. Jootsin sinna 0.01 konde asemele. Midagi see ei muutnud muidugi. Ma ei saa aru, kas ma värvipime või milles asi http://www.upload.ee/image/5401805/14122015137.jpg .
                    See ongi kondekas.
                    Otsi värvi triipude tabel.
                    Teine asi, kui leidub takisti mille takistus on liiga suur kasutatava mõõtetehnika jaoks siis alati saab selle panna rööbiti takistiga mida saab mõõta ja arvutada takistus rööpahela valemi järgi.

*Pruun,must,oranž 1,0,3 =(1)(0)(000)=10000pF =10nF =0.01uF
                    viimati muutis kasutaja Starfish; 14 m 2015, 17:20.
                    http://hparchive.com/
                    https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

On jaa kondekas, täitsa lõpp. Esimest korda elus näen sellist asja, et välimuselt 100% takisti, aga tegelt kondensaator. On ikka kavalad
                      Mõõtes näitab muidugi 7.8nF suuruseks.

Comment

See 7.8n peaks olema loogiline kui arvestada tolerantsi ja mõõteviga.
                        http://hparchive.com/
                        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Working...
                        X