Teade

Collapse
No announcement yet.

Sülearvuti parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sülearvuti parandamine

Tere!

Loodan et teema sai õigesse kohta tehtud...mod võiks liigutada õigesse kohta kui on vaja.
    Selline asi, et oleks vaja sülearvuti hingesid keevitada. Ei taha uusi osta kuna need mõtetult kallid ja see ei tasuks ära. Kas keegi tehnikahuviline saaks aidata ja proovida neid korda saada. Tegemist üpris pisikeste detailidega ja ilmselt peab olema kogemust et sellist keevitusõmblust teha.
    Tasu kokkuleppel.

Lisan allpool ka kaks pilti mille leidsin kuskilt foorumist kus ka oli sama probleemiga tegemist ja keevitusega sai asjad korda.

viimati muutis kasutaja Tauri_J; 03 m 2013, 18:03.

Vs: Sülearvuti parandamine

Paistab justkui tavaline teras? Magnet hakkab külge? Sellisel juhul suvaline töökoda võiks nagu hakkama saada.

Comment

Keevitusel kasutati roostevaba terase riba. Sai siin mõningatesse kohtadesse kirjutatud, aga vastati et ei saa kahjuks aidata...seega mõtlesin et äkki mõni nö asjaarmastaja võiks proovida.

Comment

Miks tavalist terast ei kasuta siis? Ei usu et see originaal jupp roostevaba on. Tavalise terase külge ikka tavaline teras.
        Iga metalli töökoda saab hakkama.
        Või kui ei saa, siis pole see mingi õige töökoda.
        Iseasi muidugi kui nad lihtsalt ei viitsi.

Comment

Esmalt postitatud Tauri_J poolt Vaata postitust
          Tere!

Loodan et teema sai õigesse kohta tehtud...mod võiks liigutada õigesse kohta kui on vaja.
          Selline asi, et oleks vaja sülearvuti hingesid keevitada. Ei taha uusi osta kuna need mõtetult kallid ja see ei tasuks ära. Kas keegi tehnikahuviline saaks aidata ja proovida neid korda saada. Tegemist üpris pisikeste detailidega ja ilmselt peab olema kogemust et sellist keevitusõmblust teha.
          Tasu kokkuleppel.

Lisan allpool ka kaks pilti mille leidsin kuskilt foorumist kus ka oli sama probleemiga tegemist ja keevitusega sai asjad korda.

egas keegi ei käsi sul uusi hingesi osta, liigub kasutatud kraami kahh..näiteks hv foorumi kaudu..ja kui sealsed 5-10+€ on kallid..siis ma ei tea.....ja vaevalt ükski lukksepp seda paari € teeb...samuti ebays neid 1000+ pakkumist erinevatele arvutitüüpidele

Comment

teed nalja või. Ma olen praktiliselt nädala googeldand igatmoodi. Leidsin ühe koha kust saada 20 dollariga uued aga out of stock...vot. Ebays kõige odavam mis sellele mudelile sobivad oli natu alla 100 euro. Vaatasin teisi MSI hingi aga no krt ükski ei sobi sellele mudelile. Tegemist on haruldase mudeliga ilmselt sellepärast.

Ja kui MSI-d juba varuosadeks müüakse siis nende hinged on ammu kutud. Tüüpviga see neil.

Comment

See lihtne külmvaltsterasest kalvaanitud konstruktsioon kokku punktkeevitatud. Leia CO keevitaja, kes kasutab 0,6- 0,8 mm traati. Paneb punktid peale ja probleem peaks olema lahendatud. Samuti roostevaba traat sobib. Sellise läbimõõduga traati kasutavad autode remontijad jne.

Comment

Esmalt postitatud Tauri_J poolt Vaata postitust
                teed nalja või. Ma olen praktiliselt nädala googeldand igatmoodi.
                Ebays kõige odavam mis sellele mudelile sobivad oli natu alla 100 euro.
                Kui kõndida mõnda plekkseppade kontorisse, paluda lõigata tükk roostevaba plekki ja
                teha sinna ka üks painutus.
                Niis natuke viilida ja togida ning uus hing on 1-2 päevaga valmis.

Kui amet käes võid hakata hulgi tootma.
                Siis teed 4 hinge päevas, 400 €, pole kõige hullem.

Mina sain oma hingedega täitsa hakkama. Tulid natuke paremad kui originaalid.

Comment

Okei, 50€ teed paar mõõtmist, saadad mulle CAD joonise ja teen käsitööna valmis. Võid hinge postiga saata kui mõõtmisi teha ei taha/oska.
                  Mõtle kui odavalt saad.
                  viimati muutis kasutaja imelik poiss; 04 m 2013, 18:02.

Comment

Working...
                  X