Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Tervitused

Probleem selline, et grammofoni käima pannes hakkab plaadikeerutaja mootor jube kiiresti käima. Tagumine kiiruse reguleerimise nupp ei tee midagi ja ees kiiruse led ei põle, ledid muidu terved.
    Vahepeal ei jõua mootor ültse ringi käima hakata. Kõik muu muidu toimib.

Tänud ette abistajatele.

Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Ma ei loe siit kirjutisest välja, kas sa tahad et keegi selle aparaadi sulle ära parandaks? Või tahad ise remontida? Viimasel juhul hangi manuaal ja otsi viga välja.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Re: Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Otsin skeemi aga ei leia hästi kuskilt.
      Võibolla leidsin ka vea ülesse. P2K lüliti vist ei toimi õigesti. Ehk see lüliti kust 33/45 kiirust saab valida.

Comment

Vs: Re: Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Oletan, et see http://www.rw6ase-dok1.narod.ru/arhiv/arija102sx.djvu

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Lüliti sai vahetatud, paar lüüti ka sai vahetatud. Kiiruse ledid toimivad ja ka kõik muu toimib aga kiirus endiselt suur. Järgmisena ehk võtan ka kõik ülejäänud lüüdid ette.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Vaatasin vene lehelt (sama leht kust skeemi saab) pilte, ja nägin, et seal on mootori skeemi peal C5, C6, C7 ja C8 olemas. Aga minul need lüüdid seal puuduvad. Ma küll hästi ei tahaks uskuda, et nt. eelmine omanik on need välja kakkunud aga igaksjuhuks küsin kas see võib normaalne olla või peaks seal ka ikka need lüüdid olema.
            Vahepeal avastasin, et autostop ei tööta, see sai korda tehtud.

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Kui nende jaoks seal koht olemas. Küllap peavad ikka olema.

Comment

Võtsin skeemi küljest ära, vaatasin, ja tundub, et seal polegi midagi olnud kunagi. Jootekohad on ka täiesti nö. blank. Samuti puuduvad samas ahelas takistid, R21, 25, 27, 28, 26, 22.

Kellegi käsi on seal igatahes üle käinud. Midagi on seal vahetatud ja tehtud. Hästi veel aru ei saa, tuleb skeem ette võtta ja üle vaadata.
                viimati muutis kasutaja Scott; 05 m 2013, 23:36. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Re: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Leidsin aega ülejäänud lüüdid ära vahetada aga tulemusi see ei toonud.

Comment

Re: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Kuna nüüd on nii, et ma ise ei suuda viga ülesse leida, siis äkki leidub tartus keegi inimene kes mul selle asja üle vaataks ja vähemalt vea üles otsiks ja vajadusel korda teeks.

Comment

Vs: Re: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

lappasin seda skeemi ,mootori juhtimine väga sarnane est010 omaga, vaata minu probleemi paar rida allpool, mul ei käi ringi taldrik! arvan, et mootori juhtimise ahelad vaja läbi kontrollida ja ka tagasiside ahel...nädalavahetusel tegelen oma riistapuuga, siis pisut targem.
                      Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

Comment

Vs: Re: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Alati ei pea olema põhjus lüütides. Tasub kontrollida ka sagedust määravaid komponente. Kui ise ei taha, siis ma võiksin ehk seadme korda teha küll.

Comment

Re: Vs: Re: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Väike UP, üle pika aja. Pole asjaga vahepeal tegelenud.
                          Isendi seisund on sama, kõik töötab peale selle, et kiirus läheb päris suureks ja kiiruse muutmise nupp ei taha toimida.
                          Pakun välja kellegile lisaraha teenimise, soovin, et keegi aus inimene mu isendi Tartus korda teeks. Suur soov oleks vanu vinüüle jälle kuulata
                          Ootan privasse pakkumisi....

Comment

Re: Vs: Re: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Aparaat on lastud korda teha, ja toimetab jälle väga hästi

Suured Tänud kasutajale GU50 !

Comment

Vs: Radiotehnika Arija grammofon (kiirusega probleem)

Mul sarnane kiiruse probleem Vega 109. Kõik toimib, isegi 33/45 nupp ja täppisregulaator, aga vinüül käib liiga kiiresti ringi. Kas seda saab lahti võttes ise sättida (mingi rihm) või on suurem tegemine?

Comment

Working...
                              X