Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010 vinüül streigib

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010 vinüül streigib

ei taha kurjam enam taldrikut ringi ajada, võtab nagu vedada ja siis nõrkeb ära, on kuulda kuidas mootor nagistab, kuid ei rohkem, lõpus jääb seisma. Uurisin skeeme ja leidsin, et neid päris mitu versiooni, minu omal on mootori juhtplaadil selline kiri kirillitsa "ja" siis nr 139. kahjuks pole hetkel maal ossi ja ei saa vaadata, mis sealt välja tuleb (mis mootorile peale antakse), tegu on 2 faasilise mootoriga nagu ma skeemist aru sain...ehk oskab kegi nõu anda mis otsast peale hakata? (pöörlemise andurid on Halli andurid nagu vist skeemil on, kas need ei anna mingeid valehäireid?)

Click image for larger version

Name:	mootorijuhtplaat.jpg
Views:	1
Size:	280,8 KB
ID:	876639
    pilt plaadist
    viimati muutis kasutaja Scott; 24 November 2013, 23:40. Põhjus: kokku
    Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

Vs: estonia 010 vinüüll streigib

Kõikidel Estoniatel, mida mina näppinud olen, olid probleemiks lüüdid. Toidet tasub ka alustuseks üle kontrolida.
    viimati muutis kasutaja Rom; 24 November 2013, 22:57.

Comment

Mul on mõned korrad ka tagasiside võimendi esimene aste (157UD2) surnud aga enamuse asju saab tõesti lüüdivahetusega korda. Aga selle plaadimängija mootori töötamine on tiba pikem keemia. Ei ole lihtsalt sedasi, et mootorile mats peale ja siis mingist potest kiirus paika.

Comment

Mingid huvitavad täiendused paistavad paremale poole lisatud olevat!?

Comment

paremal on eelvõimud, sai kunagi meisterdatud, eesotsas
          KT3102 ja KT3107 ja siis väikse müraga opakas järgi, mina rahul...

mootori juhtahelad kuradima keeruliseks aetud, nüüdsel ajal saaks kontrolleriga asjad joonde...
          toited on paigas, mootori mats tuleb kahefaasilisest genekast, mis koos tagasidega, kus Halli andurid, peab veits põhimõttele pihta saama
          viimati muutis kasutaja Scott; 25 November 2013, 22:07. Põhjus: järjestikused postitused kokku
          Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

Comment

Working...
          X