Sain sellise krt teab kuskohast pärit ja kus tehtud teleri: Xiron 5507 DIVX, päästsin ta prügikasti viskamisest ära just sellepärast, et tal sisseehitatud DVD mängija. Proovisin ja mängib isegi mu suvalisi plaate, kus AVI formaadis filmid ja isegi pilte saab vaadata. MP3 vist isegi mängis ka.
Faile saab plaadil sirvida ja puha. Nagu pool arvutit juba.
Tal aga probleem värvidega, mingit kasutusjuhendit ma asjale ei leia, isegi tagumisi numbreid google ei tunne. Tunneb seda mudelit, enamus pakuvad sellele pulte (mis on mul niigi olemas), aga pole suutnud telkust isegi ühte pilti leida netist. Ei tea kuskohast see teler küll pärit on, et isegi Google ei tunne õieti.
Pilt tagakleepsust:
Tal nimelt värviprobleem. See parim pilt mis probleemi näitab:
Kineskoobi allosas on värvid ok, aga ülevalpool läheb käest ära.
Punnis kondekaid vms esmasel vaatlusel ei leidnud, sisemusest tegin ka pilte, aga ei hakanud kohe neid siia laadima, vajadusel teen seda.
šassii numbrit unustasin vaadata, äkki selle järgi leiaks midagi.
Proovin selle nr leida plaadilt lähipäevil.
Oskab keegi targem öelda, kas kinekas on läbi või saab veel asja sellest?
Faile saab plaadil sirvida ja puha. Nagu pool arvutit juba.
Tal aga probleem värvidega, mingit kasutusjuhendit ma asjale ei leia, isegi tagumisi numbreid google ei tunne. Tunneb seda mudelit, enamus pakuvad sellele pulte (mis on mul niigi olemas), aga pole suutnud telkust isegi ühte pilti leida netist. Ei tea kuskohast see teler küll pärit on, et isegi Google ei tunne õieti.
Pilt tagakleepsust:
Tal nimelt värviprobleem. See parim pilt mis probleemi näitab:
Kineskoobi allosas on värvid ok, aga ülevalpool läheb käest ära.
Punnis kondekaid vms esmasel vaatlusel ei leidnud, sisemusest tegin ka pilte, aga ei hakanud kohe neid siia laadima, vajadusel teen seda.
šassii numbrit unustasin vaadata, äkki selle järgi leiaks midagi.
Proovin selle nr leida plaadilt lähipäevil.
Oskab keegi targem öelda, kas kinekas on läbi või saab veel asja sellest?
Comment