Teade

Collapse
No announcement yet.

Lõdvik eraldub membraanist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lõdvik eraldub membraanist

Tere!
    Tasapisi on hakanud ühe bassivaljuka lõdvik membraani küljest lahti tulema. Millise liimiga oleks antud olukorda kõige mõistlikum parandada? Tegu vanakooli profitehnikaga mida pole plaanis lähi- ega kaugemas tulevikus müüa, seega otsin parimat lahendust mis kestaks võimalikult kaua.

Mattias

Vs: Lõdvik eraldub membraanist

Casco Universal on kohalikest saadaolevatest kindel valik. Sain soomest uusi lõdvikuid tellides ka juhendi, mis soovitas kasutada seda või Scotch Scooli. Vana liimi eemaldamiseks sobib etanool ja kannatlikkus. Youtubes on töö käigu kohta ka erinvaid videojuhendeid.
    Toidan trolle!

Comment

[QUOTE=redart;493964]Casco Universal on kohalikest saadaolevatest kindel valik.
      Sain soomest uusi lõdvikuid tellides
      ka juhendi, mis soovitas kasutada seda või Scotch Scooli. Vana liimi eemaldamiseks sobib etanool ja kannatlikkus. Youtubes on töö käigu kohta ka erinvaid videojuhendeid.[/QUOTE
      Mul ka vaja 8-tollistele 4 uut lõdvikut tellida-äkki annad lingi ja mis hinnatase seal on?

Comment

Esmalt postitatud pirnissimus poolt Vaata postitust
        Mul ka vaja 8-tollistele 4 uut lõdvikut tellida-äkki annad lingi ja mis hinnatase seal on?
        Mina tellisin accusound.fi-st, kuna ma taastasin konkreetseid gradient 1.3 kõlari kesksagedushääldeid. Gradient ise suunas nende juurde ja kusagilt mujalt sellele spetsiifilisele valjukale ilmselt ka ei leia. Levinumatele valjukatele ja universaalseid paistis ebays palju olevat.
        Accusoundis maksis üks 12" lõdvik 15 eur ja 8" 11. Saatsid postiga, postikulu 5.
        viimati muutis kasutaja redart; 04 m 2013, 19:29. Põhjus: Hinnad õigeks, alguses kirjutasin paari hinnad mitte tüki
        Toidan trolle!

Comment

Tänan vastamast!
          Tartus ühelgi edasimüüjal casco universalit letis polnud ja seda pikemat aega. Kui keegi teab Tallinnas mõnda kindlat poodi öelda kus see letis olemas on olen tänulik.

Comment

Working...
          X