Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics SU-8080 vajab hooldust!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Technics SU-8080 vajab hooldust!

Tere!

Oman sellist vanakooli võimendit nagu Technics SU-8080. Aastaid on ta mind teeninud, aga ma pole ta vastu kõige parem olnud. Hooldust olen teinud pigem väliselt, kuid nüüd vajab ta ka korpuse seestpoolt nokitsemist.
    Nimelt siis volume nupul on vasest ühendusplaadid oksüdeerunud (minu teooria kohaselt, võibolla on mingi muu tehniline viga) sest mingi hetk heli enam ei muutu kui nuppu keerata ja töötab ta ainult mingil väiksel vahemikul (3..4VOL). Ning siis on veel "main amp" heli lõikamise lülitid, mis krõbisevad ja ei taha vahest väga ühendust anda.
    Ja kui juba läheb kõvemaks hoolduseks, siis kindlasti oleks vaja teha korpuse sisemist tolmupuhastust. Tolm koguneb hetkel sisse väga kiiresti sest õhuavade taga ei ole ühtegi võrkmaterjali, mis hoiaks tolmu langemist süsteemi sisse. Ei tea, kas on kunagi olnud seal mingi kate ees või ei ole ette nähtudki.

Kas leidub keegi, kes tahaks selle vanakese ette võtta ja panna ta mängima nii nagu kunagi poest väljudes mängis? Hinnapakkumised ja teised küsimused ning jutud ootan postkasti.
    Technics asub Tallinnas.
    viimati muutis kasutaja yz3; 28 m 2014, 13:42.
    SC10N + W200S Homemade tornkõlarid + Technics SU-8080
    Wharfedale 9.1 monitorid + Pioneer VSX-515

Vs: Technics SU-8080 vajab hooldust!

Suured tänud kasutaja Jyrkale! Technics on korras, teema lukku, aitäh.
    SC10N + W200S Homemade tornkõlarid + Technics SU-8080
    Wharfedale 9.1 monitorid + Pioneer VSX-515

Comment

Working...
    X