Teade

Collapse
No announcement yet.

Magnat edition mono 1400W - protect

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Magnat edition mono 1400W - protect

Tere!
    1400w Magnat Edition mono, sõiduautos kasutan seda. Läbi tobeda juhuse tuli mass(-) võimu küljest lahti, tagasi pannes läksin kogemata vastu remote juhet massiga ja enam protecti eest ära ei saa. Proovisin teisi kaitsmed(visuaalselt korras), + juhtme kaitse ka korras, üritasin ükshaaval kõik tagasi panna, ootasin 24h et kondekad tühjaks jookseks, aga ikka protecti eest ära ei saa. Woofer häält ei tee ja protect põleb.. Kas on võimalik midagi ise ka teha, või võib kohe minema visata?

terv..

Vs: Magnat edition mono 1400W - protect

Kas keegi targem saaks üle vaadata? Enda tutvusringkonnas elektrikul ei ole kahjuks aega, kiire aeg..
    Seest kõik ilus, tore, woofri viga olla ei saa, sest teise võimuga kõlar töötab. Kondekad munas ei ole, sees on näha jootmis jäljed. Pakuti et viga võib olla kuidagi lõppvõimuga seoses, äkki mõni transistor.. Multimeetriga mõõtes tundus kõik normaalne olevat, kuid mida ma ka tean. Kusagil ju viga olema peab..

Comment

Mitte et ma midagi asjast teaks aga...
      Ei usu et võimendi osas viga on. Remote on ju võimendi sisse lülitamiseks. Pigem on siis viga toite poole peal.

Comment

Kas "protect" põleb siis ka kui "remote" juhe on lahti ühendatud?

Comment

Kusjuures ei põle minu mäletamist mööda, Proovisin ka teist makki, lisaks proovisin remote otse 12v+ pealt võtta, ikka ei midagi.

Proovisin ka teise auto peal, sama asi. Lihtsalt vahetasin enda võimu vastu ära ja ikka sama.
          viimati muutis kasutaja siimp1; 12 m 2014, 11:52.

Comment

Working...
          X