Tere härrased! Vaja oleks ilma lisalülititeta TL-4 mõõteriista skaalat! Mikroampermeeter ja tester ise on korras, ainult skaala hakkab vanadusest ära pudenema. On juba niikui kuivanud savikõrbe pinnas! Kõik on sealt praegu veel loetav, aga isegi valguskoopia jaoks osutiriista lahtilõhkuma pole julgenud hakata. Pudeneb veel terveid skaalaosiseid ära! Tester ise on truult teeninud mõnikümmend aastat, teenib ka edasi! Aitäh!
Teade
Collapse
No announcement yet.
TL-4 skaala
Collapse
X
-
viimati muutis kasutaja olevtoom; 10 m 2014, 10:30.
-
TL-4 skaala
Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitustKas sellest:
võiks abi olla?
Edit: teine pilt veel:
[ATTACH=CONFIG]10329[/ATTACH]
Aitäh. Sellest originaal viitest on juba abi. Kui keegi saab ka originaal skaala saadetud, oleks abi täielik! Aitäh!
Aitäh hr.Olev. Sain skaalapildi ka mälupulgale ja nüüd on vaja veel printerit. Edasine on käärid ja liim! Elu on ilus!
Comment
-
Vs: TL-4 skaala
Esmalt postitatud rainadov pooltAitäh hr.Olev. Sain skaalapildi ka mälupulgale ja nüüd on vaja veel printerit. Edasine on käärid ja liim! Elu on ilus!
Mõõda joonlauaga 0 ja 10 vahekaugus. Prindin Sulle siis välja õiges mõõdus.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitustPraegu ootan, kui saan printeri juurde!
Mul peaks kooliajast üks selline olema. Rikkes.
Võtaks lahti, Sina saad skaalast pildi teha ja mina parandan oma testri ära.
Kaks ühes.
Comment
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitustKas paljundusmasinaga ei anna originaalist koopia teha?
Mul peaks kooliajast üks selline olema. Rikkes.
Võtaks lahti, Sina saad skaalast pildi teha ja mina parandan oma testri ära.
Kaks ühes.
Skaalast on juba pilt olemas, tänu hr. Olev Toomile. Edasine on tehniline ja organisatoorne küsimus. Praegune testri skaala näeb välja kui ärakuivanud savikõrb! Ei taha esialgu mikroampermeetri kallale minna. Kui skaalavärv hakkab pudenema, siis on kööga. Tester on samas igapäevaselt kasutusel. Uus skaala vana, puhastatud aluspõhjale kleepida ja kõik on ilus!
Comment
-
Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitustUus skaala vana, puhastatud aluspõhjale kleepida ja kõik on ilus!
Paljundusmasinaga tehes tuleb suurus sama.
Aga kui panna skaala paika osuti pöörlemispunkti siis ei oma suurus tähtsust.
Vajadusel võid isegi osutit pikendada. Ainult et siis tuleb uuesti tasakaalustada.
Comment
Comment