Tegemis Aiwa Amplifier XA-950. Probleem selles, et suvaliselt kord töötab ja siis jääb jälle vait. Tuled viled põlevad aga on vait ja suvaliselt hakkab jälle tööle. Mida peaks vaatama või kes võiks pilgu peale visata. Asun Tallinnas.<br><br type="_moz">
Teade
Collapse
No announcement yet.
Aiwa võimendi remont
Collapse
X
-
Vs: Aiwa võimendi remont
Kas Source Direct On asendis klapiväljundis muusika katkeb? Kas katkete tekkimisel mõni releeklõps ka toimub? Võibolla kõlarite releedega seonduv jupsib, võibolla sisendreleede toited jupsivad.
Võid ka katsetada võimsusvõimendi otsest sisendit, Adaptor In peaks taga pesa olema ja eest vajutad Adaptor/Tape Monitor sisse, see läheb sisendahelatest mööda kuid Vol nupu toime säilib.viimati muutis kasutaja OSX; 23 March 2015, 23:31.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
-
Jah, nendel võimenditel on nõrk koht lülitid. Mul on neid paar tükki, olen need ümber ehitanud et signaal ei läbiks tämbrivõimendusastmeid ja neid lüliteid. Saab kuuldavalt paremaks kui ta originaalis korrasolevana oleks. Kuid need lülitid ei ole vähemalt mul küll nii jamanud et heli lausa katkeb. Kui viga on neis siis lülitite liigutamine avaldaks selle kohe (elektroonilist mute lukku transide baasil seal pole). Mute tekitas küll natuke kanalite disbalansi kuid mitte katkestusi. Kuid ma pole ka päris keldris neid hoidnud, pigem soojal ajal lahtise akna kaudu saabunud niiskus on olnud max.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Kui sa oled valmis normaalselt pakkima ja saatma (10,5kg ikkagi), võin selle võimu ette võtta, skeem ja terved isendid referentsiks on olemas. Mingeid erilisi juppe vaja siis foorumis on hankespetsialiste ka olemas, kui teisiti ei saa. Aga ette võtta kannataks vast paari nädala pärast alles.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment