Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika y-101 katki

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika y-101 katki

Lõpp hakkab tööle( valjukad urisevad, kui valjudust pealekeerata)
    aga häält läbi ei tule. Samuti on indikaatoril miskit lahti, sest ühe kanali oma
    on normaalne, teise oma võdiseb( kord näitab ja siis mitte)
    Huvitav kas neid keegi tänapäeval veel parandabki...
    (eriti huvitav, et kas Tallinnas, Mustamäel neid keegi parandada oskab)

Iga korralik koht, mis ennast paranduseks nimetab, oskab neid loomulikult korda teha. Tõenäoliselt tundub viga kuskil sisendiplokis sidestuskondedes, lisaks veel võib olla ka toitekonded poolsurnud, et urisema hakkab.

Comment

mul on kah midagi samal võimul viga, aga mul on nii, et yhest kõlarist tuleb heli väga väga vaikselt ja teisest nii nagu peab ja siis veel lisaks see võim mul vilistab teeb mingi siuts siuts.

Comment

Originally posted by phlox@May 10 2004, 21:48
        mul on kah midagi samal võimul viga, aga mul on nii, et yhest kõlarist tuleb heli väga väga vaikselt ja teisest nii nagu peab ja siis veel lisaks see võim mul vilistab teeb mingi siuts siuts.
        Kas see kanal, mis vaikne on see siriseb ???
        Mis juhtub,kui grammari eelvõim seest välja kruvida (kui seda juba teinud pole) ??

Samuti võib seda genereerimist põhjustada parasiitsidestus võimu väljundi ja sisendi vahel, vaheta kõlarid prooviks omavahel ära. Samuti võid proovida ,mis teeb monoasendis ja kuidas mõjuvad genereerimisele kõikvõimalikud regulaatorid esipaneelil.

Martin@kaldub arvama, et mingi konde on kuivanud.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ei hakka ka uut teemat tegema ja torkan siia vahele. selline jama sama isendiga, et on undamine sees. väga sarnane sellega mis tekib kui toite lüüdid on läbi. ainult vahe on nüüd selles, et undamise tugevus oleneb bassi nupu keeramisest. loogika ütleb siis et viga on eelvõimus enne bassi nuppu aga milles täpsemalt asi võib olla?

Comment

1) Tõenäoliselt eelvõimu toiteahela lüüdid läbi... Kuna müra on bass, siis allubki ta bassinupule.
            2) kas siis ka müriseb, sisendil ei ole mitte mingit kaablit taga? Prooviks võid ka traadijupiga pistikus klemmid 2,3,5 ära lühistada, et täitsa vaikne oleks. Võimalik, et su sisendkaablil on varjega midagi juhtunud ja siis toimuvad sellised anomaaliad...
            3) Samuti proovi võimu või siis muid seadmeid teist pidi pistikusse pista, äkki mingi seadme toiteosa lekib.

Comment

"Orbita Hooldus"Marja tänaval peaks veel vene tehnikat tegema.

Comment

rääkisid et indikaator kord näitab, kord mitte, see peaks tähendama et kuskil Sul indikaatori jalgades külmjoode
                vaata yle

Comment

Working...
                X