Teade

Collapse
No announcement yet.

Simex BA-300

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Simex BA-300

Tere!

Minu Simex BA-300 aktiivsubwooferi võimendi on juba viimased ~4-6a koomas olnud ja peatselt blueray'na kättesaadava Starwarsi ajaks mõtlesin võimu siis uuesti jalgele ajada. Selleks vajan natuke abi, sest ise ma tänasel päeval sellele projektile kirurgiks ei kõlba.
    Shassii number on 0283982 ja väljalaske aastat ei tea aga pakun, et võiks kuhugi sinna milleniumi ja sellele järgneva viie aasta vahele jääda.

Kirjeldan probleemi -
    Vooluvõrku ühendades ei toimu mitte midagi. Ennem seda kasutasin Audes 100-100w6 kõlaril võimendina.
    Ilmselt annab probleemi diagnoosimiselt kõvasti abi ka see info, et viimane kasutaja otsustas selle krempli endale autosse 12v voolu all kasutusele võtta(disclaimer : ära laena oma asju kunagi välja), pani ta sinna küll mingi adapteri vahele ja sai mõned nädalad kuulata aga nüüd on võim omadega läbi.
    Lisaks ka see, et võim on kahel korral kasutaja Jyrka käes remondis käinud. Esimesel korral sai ilusti korda(ei mäleta enam, mis viga oli, kuid siis ei olnud seda võimu autos kasutatud), kuid teisel korral hakkasid anomaaliad tekkima, nimelt Jyrka ütles, et Tema ei pidanud midagi puutumagi, kui võim juba töötas aga minul kodus pilti enam ette ei võta.

Sammud, mis ise olen ette võtnud -
    Remontinud ei ole, selle ütlen kohe ära. Elu on näidanud, et nii ongi ilmselt parem, et ei ole.
    Aastaid tagasi käisin kodu lähedal(Nõmme) erinevad tehnika remondikojad läbi, kuid igalt poolt kõlas vastu, et meie sellist imevidinat ei tunne ja rohkem seda puutuda ei taha, isegi raha eest mitte.
    Nüüd siis otsingi Teie seast kedagi andekat, kes ütleks, kas mul oleks targem uus võimendi osta või paluda see kellegil sümboolse tasu eest ära remontida.

Foto - https://goo.gl/photos/wUSJftYYpHZJ8twz8

Vastuseid oleks vist hea paluda siia teemasse, siis kellegil ehk tulevikus veel abiks.
    Või siis kaksteist@yahoo.com
    56 285 463
    PS

Aitäh!

Lugupidamisega,
    Toomas
    viimati muutis kasutaja t_tom; 06 m 2016, 22:46. Põhjus: Pilti polnud näha

Vs: Simex BA-300

Kui skeemi on vaja, siis see on põhimõtteliselt sarnane võim kui Kampo SUB-100A (või 150A), sisemiste piltide järgi on väga väikesed erinevused, ilmselt on Simex selle Kampo vanem versioon. Selle skeemi ehk leidas ise netist.

Comment

Saan nüüd infot jagada, et võim on homsest siis jälle Jyrka hoolitsevate käte vahel.
      Kui Jyrka seda teemat peaks sirvima, siis viitsib ehk mingil hetkel lühidalt ka probleemi kirjeldada. Jääb minule kunagi kuskilt vaadata ja teistelegi, kellel peaks sarnane kotermann võimu sisse sattuma.

Tänud!
      T.

Comment

Võim nüüd jälle minu käes, kui eelmine kord sai sisse ehitatud uus korralikum lõppvõim
        siis seekord on läbi toitetrafo. Taga võrgupistiku all lubab 300W, naerukoht, mina trafole
        üle 80W ei pakuks.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Esmalt postitatud t_tom poolt Vaata postitust
          Ilmselt annab probleemi diagnoosimiselt kõvasti abi ka see info, et viimane kasutaja otsustas selle krempli endale autosse 12v voolu all kasutusele võtta(disclaimer : ära laena oma asju kunagi välja), pani ta sinna küll mingi adapteri vahele ja sai mõned nädalad kuulata aga nüüd on võim omadega läbi.
          -
          Karta on, et see kandilisevõitu siinus tappiski trafo ära :-(

Comment

Võimendi oli nüüd mõned nädalad minu käes tagasi ja nüüd jälle Jyrka käes, et filter sisse saada.

Natuke offtopicut -
            Leidsin kuurist ühe imeliku karbi, mille sisu on minu jaoks arusaamatu. Ilmselt on vidin seotud mingi keelpilliga.
            Palun abi, ehk keegi tunneb ära.

https://goo.gl/photos/ZtcU6V9JpiZN5Moz6

Panin ainult albumi lingi, siia pilti ei lisanud, sest liiga keeruline.
            viimati muutis kasutaja t_tom; 10 m 2016, 20:44. Põhjus: Albumi lingi "lingistamine"

Comment

Minu arusaamise järgi on tegemist minitreipingi ja tsangikomplektiga. Pilli ei paista kusagilt.

Comment

Esmalt postitatud t_tom poolt Vaata postitust
                Võimendi oli nüüd mõned nädalad minu käes tagasi ja nüüd jälle Jyrka käes, et filter sisse saada.
                See viimane andmine oli asjata, võimul tehase poolt reguleeritav ja töötav filter sees.
                VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Paistab, et pean hakkama kodutööd tegema teemal filter ja selle olemasolu tuvastamine.

Täna juba parem, kui eile
                  Teie,
                  T.

Comment

Working...
                  X