Teade

Collapse
No announcement yet.

Projektor Infocus x10 probleem lambiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Algas häda sellega, et et pildile tekkisid vertikaalsed moonutused. Alguses pool ekraani, siis terve. Netist uurides sain teada, et seda võib põhjustada temperatuur. Otsustasin siis lahti võtta asja ja ära puhastada. Tolmu sees aga ei olnudki. Selle käigus võtsin ka lambi välja ning ühendasin korraks lahti ka kõik pistikud emaplaadil. Hiljem kui kõik koos oli ja sisse lülitasin aparaadi, pilti ette ei tulnud. Puhurid jms kõik toimis, aga lamp ei süttinud. Mingi aja pärast lülitas välja ja põlema jäi lambi tuli.
    Arvasin, et ju ma kahjustasin lampi puhastades ja ostsin uue lambi (ainult lamp ilma korpuseta). Sai uus külge, kuid probleem täpselt sama. Käivitub, ja mõne aja pärast lülitab välja nii et läbi tuli põlema jääb. Pärast seda ei reageeri puldile ega millelegi. Kui seinast välja tõmmata ja tagasi panna, on sama tsükkel otsast peale.
    Proovisin lampi välja võtta, kohendasin ja puhastasin pistikuid ja klemme, ikka ei midagi.
    Visuaalsel hinnangul on vana lamp ka korralik veel seega ise kipun arvama, et asi hoopis mujal mitte lambis.
    Netist jäi tunne, nagu toitega oleks probleeme, aga mingit iseloomulikku plõksumist vms minu projektoril ei ole.
    Mõõta midagi ei ole mul paraku võimalik.

Vs: Projektor Infocus x10 probleem lambiga

Esmalt postitatud k3nny poolt Vaata postitust
    Mõõta midagi ei ole mul paraku võimalik.
    Kas toite jaoks on eraldi blokk/adapter või läheb 230V juhe otse projektorisse?
    Igal juhul tuleb tuvastada toite pingete olek. Seda saab teha voltmeetriga. Kas leiad sõbra, kes teab ja oskab või hangid ise ja tegeled.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Juhe läheb otse projektorisse. Koju saan proovin igaks petteks teist juhet, kuigi vaevalt et midagi muutub sellest.
      Üritan leida mingi mõõteriista.

Meenus veel see et enne kui puhastama hakkasin tõmbasin ta kogemata liiga vara võrgust välja. St Jahutusprotsess polnud lõppenud.
      Iseenesest polnud ta pikalt käinud, mitut või kaks ehk.
      viimati muutis kasutaja Scott; 22 m 2016, 05:40. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Vs: Projektor Infocus x10 probleem lambiga

Päris piinlik aga selgus, et värviketta toitejuhe oli jäänud kahe silma vahele. Oli teine ennast silma alt ära peitnud. Nüüd toimib kenasti.

Comment

Working...
        X