Teade

Collapse
No announcement yet.

Funai LT850-M32 ei lähe käima

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Funai LT850-M32 ei lähe käima

On siuke telek kunagi tehtud. Nüüd ei tööta enam. Toide ei lähe isegi mitte käima. Skeemi leidsin ka netist(http://www.manualslib.com/manual/791...Lt850-M32.html). Raud läheb esialgu veel skeemiga kokku. Kuna ma väljatransi mõõtmist teha ei mõista (lühist siirete vahel ei ole) siis paneksin sinna uue transi asemele. Seega on küsimus, et kas kellegil on pakkuda seda tükki 2SK3566 ? Või on keegi isegi kokku puutunud selle isendiga sarnase vea põhjal ? Optron on elus. Q513 ja Q612 ning primaaris olevad pn siirded näitasid mõõtmisel samuti siirde olemasolu, st polnud ei lühist ega katkestust. Rohkem ei oska midagi pakkuda.

Vs: Funai LT850-M32 ei lähe käima

Googelda oomipoodi . 2,52 eur/tk

Comment

Mnjah. Kuugel toppis mulle ainult farnelli. Oomis sobrasin niisama kah aga ma ei tulnud selle pealegi, et see otsing on seal nii lollakas. 3566 peale ei tulnud seda vastet. 2SK sinna ette mitte panna oli minu viga. Muidugi kui vasteks tuli, et Fuse holder on hinnaga 84 midagi € tükk siis ei suhtunud ka väga tõsiselt enam (kusjuues pilti pole ja ma ei suuda küll ette kujutada misasi võiks ühe kaitsmepesa puhul sellise hinna kokku väänata aga see pole ka hetkel tähtis). Proovisin farnellist tellida. Alguseks oli seal miski viga, mis kuidagi ära lapiti. Seejärel kruvis see süsteem minu aadressi numbrid valeks. See lubati ka kuidagi korda teha aga selleks ajaks oli oli juba kolm päeva läinud. Eile sain lõpuks tellimuse vormitada. Ja ülla-ülla, täna tuli teade, et minu krediitkaarti ei saa kasutada. Seesama kaart on igal pool sobinud. Rohkem ma nendega niipea suhelda ei kavatse. Lõpuks leidsin ebayst mingi prantsuse koha ja ilma ühtegi küsimust kaardi esitamata kohta läks makse kohale. Samas on see tükk ka oomis tellitav, seega vist pole eriti vahet kuskohast ma selle lõpuks saan. Ei usu, et see tarneaja erinevus mingi suur number tuleb.
      P.S. Asjade praegus käigu puhul tundub järjest enam, et viga pole üleüldse selles detailis.

Comment

Infoks niipalju, et see väljatransi vahetus äratas toite ellu. Aga signaalitöötluse plokk on samuti surnud. Kui see plaat skeemist lahti ühendada siis on toide stand-by reziimis. Kui signaaltöötluse plaat ka külge ühendada siis ei lähe isegi stand-by tuli põlema.

Comment

Working...
        X