Teade

Collapse
No announcement yet.

Müra heliseadmetes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Müra heliseadmetes

Tere,

Ehk siis nii stereoressiiveris kui aktiivsetes stuudiomonitorides on selline müra sees. Ilmselgelt segab see nii muusika kuulamist kui töötamist.
    Vool on hiljuti üle kontrollitud ja mõõdetud. Maandus jne. Heliseadmeid on testitud ka mujal - täiesti puhas ja ilma häireta.
    Kas häire võib sisse sattude nö. kuidagi üle õhu? Kohe akna taga on mul ajakirjandusmaja ja Viasat selliste toredate antennidega (pilt lisas). On olnud ka olukord kus olen terve päeva kõrvaklappidest mingi raadiosidet kuulnud.

Kas on kuidagi üldse võimalik antud olukorda lahendada?

Video: https://youtu.be/bLNX9LoJO5g

Ette tänades,
    Kert

Click image for larger version

Name:	image1.jpg
Views:	1
Size:	318,4 KB
ID:	879007
    viimati muutis kasutaja Redeye; 07 m 2016, 11:40. Põhjus: Pildi lisamine

Vs: Müra heliseadmetes

Ja ma näen, et see müra tuleb raadiot kuulates esile, või sa näpid seda nuppu nii sama? Sul on jäänud täpsustamatta, kuna tuleb see sisse kas ainult raadio puhul või ka teiste signaali allikate puhul. Väliste signaali allikate puhul peaksid võtma teise nn kahe soonelise mikrofoni kaabli, kus sukk mängib ainult varje rolli ja on ühest otsast lahti. Kui FM kuulates tuleb see häire sisse siis on ilmselt raadio endaga midagi lahti, et ei suuda amplituudmodulatsiooni maha suruda või tõesti seal katusel on keegi oma amatöörjaama püsti pannud.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Ei raadiot ei kuula ma üldse. Samuti polnud see mitte raadio kanali peal vaid sellel hetkel Phono peal. See mida ma keeran on volüümi nupp.
      Stuudiomonitoridesse läheb ju otse helikaardist XLR-idega aga sama jama on sees.

Comment

Phono sisend ongi väga tundlik, piisavalt, et vastu võtta jaamu ja seadmete poolt tekitavaid häireid ka ebakompetentse signaalijuhtmega.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Oli juhus, kui amatöörjaam lõi sisse helivõimendisse. Aru sain sellest, et tundsin morses CQ ära. Inspektsioon ei olnud küll abivalmis kinni panema, aga ära ta kadus.

Comment

maanduskontuur on korras?

Comment

Sa panid pildi maja eest, aga mis on maja taga? Kui ma ei eksi siis seal peaks olema Kristiina ehk viimane kolmest õest, pidevalt on seal vist saatel tv saatja, ülejäänud vast vahelduva eduga. Polyka amatöörid võivad soodsatel tingimustel ka kuulda olla. Mingi kaabel peab siis töötama antennina.

Comment

jajah, see on varjestuse viga või kehv maandus.

Comment

Working...
                X