Teade

Collapse
No announcement yet.

Kassetika mehaanika korrastamisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kassetika mehaanika korrastamisest

Kindlasti on siin kogenenumaid, kes sel teemal mõne hea sõna paotaks.
    Kerimine toimib, kuid mängimise ajal ei toimi peale poolimine.
    Avamisel paistab selline pilt:

Vaheratas (?) toonvõlli ja pealekeriva võlli vahel on ilatseva kummikattega.
    Ma saan aru, et see pealekeriv "pind" on selle kummiollusega määrdunud ja peaks olema puhas plast - millega ja kuidas seda soovitate puhastada, ilma et peaks väga palju lammutama?
    Kas see vaheratta kummikate on iseenesest vahetatav?
    Kas surverulli tsentrisse võib mõnda peenemat masinaõli panna (hetkel ei näe, kas seal on puhas plast või metallpuks)?

Vs: Kassetika mehaanika korrastamisest

Noh, mina paneks käima ja samal ajal ajaks 80 % viinaga immutatud vatitiku vastu.
    Surverullile olen ka tavalist õli pannud.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kummirõngas näib vahetatav, käib peale nagu veneaegse laste kolmerattalise jalgratta kumm. Iseasi kust asendust leiad, kas poest kus erinev valik kummitihendeid?
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Nagu juba eelpool mainiti on see kummirõngas vahetatav, tuleb maha võtta ja üle mõõta ning mõõtude või maki mudeli järgi otsida. Ajutiselt võib keerata selle kummirõnga pahupidi ja asetada plast rattale tagasi - saad makki kasutad kuni uue rõnga leiad
        Esimese asjana muidugi kokku puutuvad pinnad sodist puhtaks.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt Vaata postitust
          mõõtude ... järgi otsida.
          Ristlõige on 2x2,5mm, aga kuidas kujuneb selle kolmas mõõde? Sisemine, välimine, keskmine ümbermõõt või sootuks diameeter?
          viimati muutis kasutaja a1; 15 m 2016, 21:07. Põhjus: keegi lõhkus lingi

Comment

Working...
          X