Teade

Collapse
No announcement yet.

Sharpi remont

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sharpi remont

Teleriks Sharp Aquos LC46LE6303.
    Probleem selline, et aegajalt teleril pilt kaob(jääb selline nagu manuses), heli jääb ja puldist enam ükski nupp ei toimi. Aitab mõneks sekundiks juhtme väljatõmbamine. Peale seda töötab jälle. Mõnikord mitu päeva, teinekord mõne tunni. Samuti aegajalt ei õnnestu standby reziimis käima lülitamine. Aitab jälle mõneks sekundiks toite eemaldamine.
    On kellelgi ideid milles viga võib olla või mida tasuks proovida? Kas tasub üldse remontida?

Vs: Sharpi remont

Enne kui prügimäele hakkad tassima anna märku.
    Nimelt mul sarnane isend katkise ekraaniga. Mudel on küll natuke teine seega väga long shot, et sobib. Kui ei sobi on mul ühe asemel kaks tükki prügimäele viia.
    Ma küll olen ca 80% kindel, et ei sobi kuid mine hullu tea

Tegelt mul ammu uus telekas olemas aga vana pole viitsinud prügimäele viia. Elektroonika komponente vbl veel tasub sul otsida remontida aga ekraani hinna eest saab umbes 4 uut telekat seega loobusin.
    Kui aga keegi hakkab prügimäele tassima ja saab (mitte uue teleka hinnaga) kaubale siis võiks ju igavusest mõni õhtu omale sodi juurde toota

Comment

Esmalt postitatud mart poolt Vaata postitust
      On kellelgi ideid milles viga võib olla või mida tasuks proovida? Kas tasub üldse remontida?
      Alustuseks toiteplokk üle kontrollida ossiga. Võib olla toitekas või mõne teise plaadi peal oleva pingemuunduri konde mahtuvuse kaotus. Kuigi ekraanile vaadates on vea iseloomuks T-CON või paneeliga seotud probleem, ei tohiks see nuppudele ega standby-le mõju avaldada.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Mainimata jäi, et tv oli läbi ressiiveri Elioni digiboksi ja Rpi otsas. Nüüd ainult antenn vabalevi kanalite jaoks ja tundub esialgu, et kõik korras.

Comment

Working...
        X