Teade

Collapse
No announcement yet.

Mure HCS teleriga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure HCS teleriga

Tere
    Mure järgmine: sai 2 aastat tagasi ostetud HCS 32 tolline teler klickist. Umbes aasta möödudes hakkas tegema nii et kui sisse lülitada siis teeb ca 10 minutit,( vahel ka rohkem)restarti. Sisse lülitades tuleb kiri HCS ette, houab natu, lülitab ennast välja ja siis kohe uuesti sisse. Nuh siis oli garantii aeg ja sai klicki viidud ja läks garantiiremonti. Tagadi saades öeldi et tehti tarkvara uuendus. Nüüd taas sama viga tagasi, garantii läbi. Mõtlesin et teeks ise tarkvara uuenduse aga kus kohast ma selle netist leian? Google ei anna miskit. Ehk oskab siist mind keegi aidata.

Vs: Mure HCS teleriga

Ilma mudeli numbrit teadmata ei oska keegi aidata.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Teleri margiks siis HCS ja taga on mudeli nimetuseks pandud TV 32LED519

Comment

Kui Klicki garantiiremondi dokumentidest leiab firma, kus töö teostati, võib sealt küsida. Netis ei ole softi üleval.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

Comment

nädalapäevad tagasi alles müttasin ühe sellise hiinlasega... sama viga, aitas eepromi sisu vahetus, tõsi originaali netiavarustest leida ei õnnestunud..leitud lencor soft toimetab küll..ja käivitades on endise hcs logo asemel lencor ..vt teema http://remont-aud.net/forum/108-68811-1

Comment

Tere
            Ehk saadad lingi, kus kohast seda tõmmata saaksin...

Comment

proovi kas saad siit.. https://www.upload.ee/files/6696540/...201M4.rar.html

Comment

Tänud!
                Tõmbasin faili alla ja pakkisin lahti...
                Järgmine küsimus algajalt Panin selle allatõmmatud faili USB mälupulga peale ja mälupulga teleka külge. Valisin menüüst tarkvara uuendamine aga ei hakka miskit tegema... Mida ma valesti teen? Või kuidas seda uuendamist üldse tegema peaksin? Sorry kui väga lollid küsimused tunduvad...

Comment

prr...mälupulgaga pole siin miskit teha, vaja programmaatorit ja eepromkivile U5 25Q64BS1G uuesti antud soft selga lasta...

Comment

Eh jah... Minu mõistuse jaoks läheb asi keeruliseks... Kas siin foorumis leidub lääne-virumaalt kedagi kes selle töö mõistliku hinna eest ära teeks?
                    viimati muutis kasutaja yxhunt; 21 m 2017, 10:47.

Comment

Tere taas
                      Probleem jäänud ja lahendust pole leidnud ... Kui ma nüüd ostaks oomipoest selle programmaatori siis mis moodi see eepromi ümber kirjutamine sellega käib? Pean vist ikka ise asja selgeks tegema endale ja selle asja ära tegema...

Comment

To: Kaits.
                        Tere.
                        Kas on sul vaba flash 25Q64BS1G mulle programmeerida samal bootloop teemal.
                        (U5, 25Q64BS1G, CPU SIS MSFKRC 1413CI, HCS 32LED519. Chassis: TP.SIS231.P83.)
                        Kui palju maksab kui saadaks mulle postiga?
                        Tänan.

Comment

Tere!
                          Mul sama mure oma 42" HCS-ga. Ainult et see boot-loop võib vahel ka 24h kesta Mis sellise asja korda tegemine võiks maksma minna?

Comment

25€ kui aparaadi minuni toimetad.

Comment

Working...
                            X