Teade

Collapse
No announcement yet.

Ilet 110 Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ilet 110 Problem

    Hallo kõigile selle grupi liikmetele olen ma Itaaliast ja olen hiljuti ostnud Ilet 110 lindi masina, pärast paar päeva täiuslikku tööle võtmist rull ja pakkumise reel mootorid lõpetavad töötamise pärast täielikku tagasikerimine .... et kõik kondensaatorid on uued ja testitud uuesti pärast seda probleemi ja need on kõik täiuslikud ja mul pole mootorikolbides voolu, nii et ma otsustaksin vaadata skemaatilist pilti, kuid ma ei saa midagi tegelikult aru ^ _ ^ sest kõik on Cyrilic's ... nii et kui keegi saaks mulle teli, millised on lauad, et saaksin seda vahetada mõne teise ileti 110 masina varuosaga, mis on minu sõber.
    tänan teid ette ja oled tore päev!
    viimati muutis kasutaja silviopavantlc; 03 m 2017, 09:27.

    #2
    Vs: Ilet 110 Problem

    Here is a similar topic:
    http://www.elfafoorum.eu/threads/79615-Ilet-110-REWIND-trouble
    It might be helpful.

    Unfortunately I'm not an expert on this reel-to-reel stuff.
    Maybe someone who is, also is willing to help you with this, here in this topic, but most users here accept only local language, and maybe i'm already collecting enemies by writing this in English, but whatever, its just a forum, no need to get too emotional about this.
    Also you could try to contact the user who started the topic I linked above, he seems to know he's way in electronics quite well.
    http://hparchive.com/
    https://worldradiohistory.com/index.htm

    Comment

    Working...
    X