Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer SC-LX85 kiipide vahetus plaadil - kes aitab?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer SC-LX85 kiipide vahetus plaadil - kes aitab?

Tere,

Ei oma ise piisavalt praktilisi kogemusi (teoreetilised teadmised olemas) elektroonika, skeemide, chippidega toimetamiseks ning eelistaks proffide abi. Mure siis järgmine.

Garantiita ressiiveril Pioneer SC-LX85 on regulaarselt UE22 veateade. Netist uurides sain teada, et plaadil on 1-2 kiipi (sõltuvalt mudelist), mis probleemi tekitavad. Ametlikke esinduste kaudu plaadi vahetus hilisema versiooni vastu, kus need jupid on asendatud uuema (probleemideta) versiooniga, ei tule kõne alla, kuna see läheks kallimaks kui 5 aastat vana seadme turuhind. Viga on tootja poolt ammu teada ja seda esineb paljudel Pioneeri mudelitel samade chippidega.

Probleemi detailsem kirjeldus (mis kiibid pahad, millega asendada) on leitav erinevatest allikatest, näiteks siin üks : http://www.avsforum.com/forum/90-rec...listening.html

Eelviidatud avsforum arutelus on ka pilt ühest plaadist, kus uuemad kiibid peal : http://www.avsforum.com/forum/90-rec...l#post55563684

Õigeid kiipe on võimalik leida mitmest müügikanalist ning nende hind ei ole müstiline.

Ühesõnaga, otsin vihjeid, kes aitaks seadme korda teha kvaliteetselt ja mitte hingehinda makstes. Meil vist ei ole Pioneeri ametlikku töökoda, kus see ära tehtaks? Veebist otsides ei suutnud leida vähemalt. =)

Päikest!

J.

Vs: Pioneer SC-LX85 kiipide vahetus plaadil - kes aitab?

Update :

Tegin oma kasti lahti ja mul on siiski D810K013BZKB4 chipid (2 tk), mis vaja asendada uuematega D810K013DZKB4.

Pilt minu kasti seest :

Click image for larger version

Name:	D810K013DZKB4.jpg
Views:	1
Size:	538,4 KB
ID:	871169

Comment

Kas on neid vaja ilmtingimata vahetada või aitab reball teenus? Seda kindlasti saaks läpakte remondiga tegelevatelt inimestelt.

Comment

Esmalt postitatud gljuk poolt Vaata postitust
        Kas on neid vaja ilmtingimata vahetada või aitab reball teenus? Seda kindlasti saaks läpakte remondiga tegelevatelt inimestelt.
        Nagu ma aru sain erinevatest temaatilistest aruteludest infot kaevates, on kõik muud lahendused ajutised. Varem või hiljem miski muu ei aita ja plaat laseb üldse džinni välja.

Aga tänud vihjamast, kustpoolt abi otsida =)

Comment

Siis paneb kiibile radikat ja kestab kauem. Ei tea, kuidas teil, mul on ress viimase aasta jooksul ehk 20tundi sees olnud. Nii et see ajutine tähendaks minu puhul "igavesti"

Comment

Kui lihtsat jootmisteenust oleks vaja, siis Tallinna-Tartu piirkonnas otsiks ma lähima ITBussi üles.

Comment

Reball või uue chipi panek põhimõtteliselt sama vaev. Pigem uuel chipil juba tinakuulid olemas ja reballi pole isegi vaja.
              Otsida tuleks jah isikuid või firmasid kes remondivad professionaalselt läptope, telefone jne. Tavaliselt nad ei istu kuskil bussis, vaid on korralik töötuba.
              Ma kindlasti paneks uue chipi, kuna viga ei pruugi olla jootes vaid chipi sisemistes ühendustes, mis kuumutades saavad korraks kontakti jälle ja kestavad ajutiselt.
              viimati muutis kasutaja martinr112; 17 m 2018, 21:30.

Comment

5+ see oleks kõige parem teha. Kas ka majanduslikult otstarbeline? Palju sellised kiibid maksavad ja kust neid saab?

Comment

Hiinlaste käest Aliexpressist saab 30 dollari eest. Neil on millegipärast Dolby DTS logod maha käiatud. Võibolla on mingi copyright teema ja chipid ise originaalid.

Comment

IT bussi "sitaklaabu" Sul neid BGA kiipe vahetama ei hakka. Pealinnas ei ole selliseid ametlikke töökodasid, kes teeksid sellist tööd, odavalt nt. 10€ vana BGA maha võtmine ja uue paigaldamine. Kogenud erategijad võivad sellist luksust oma kodulaboris lubada ja veidi leivaraha juurde teenida. Soovitus on panna kindlasti asemele uuemad probleemivabad chipid, lihtsalt reball ei aita, kuna viga pole ühenduses kiibi ja emaplaadi vahel, vaid viga on kiibi enda sees.
                    Saan selle töö vajadusel ära teha, kui tellid uued kiibid ja saadad need kaasa, ütleme nii et 20€, +tagasisaatmise post saame hakkama. Kontakt priva kaudu.
                    viimati muutis kasutaja Max27; 18 m 2018, 10:31.

Comment

Jah, Alist tulevad ca 30 euri eest kohale. Ma vist proovin korra juuti ka mängida - leidsin mingi hiinakeelse veebi, kus neid kiipe ca 10 eest pakutakse. Kui selle hinnaga kätte saab, siis võtaks vähemalt ühe komplekti varuks ka =)

Max27, võtan peagi kontakti!

J.

Comment

Ma arvan, et jutt käib Alibabast tellimisest. Sealt on muidugi targem osta kohe hulgim, kuna võib juhtuda et mõni kiip ei tööta korralikult. Mida vähem raha alla paned remondile, seda Sulle kasulikum, ega vana seadme turuhind selles ju tõuse...
                        Eks võta ühendust, kui kaup on kohale tulnud ja läheb tööks.

Comment

Working...
                        X